Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Als ik in een tekst duik, kom ik in een flow terecht en hoor ik niets meer om me heen.'

Eva’s edito: ‘Voor totale ontspanning grijp ik naar boeken en magazines’

Deze week maak je in je Flair kennis met de Mijn Magazines-app, waarop je zowel de digitale als de printeditie (voor abonnees) van Flair kan lezen en ook die van onze collega’s. Iets wat handig van pas komt voor een echte lezer als hoofdredactrice Eva.

Ik maak me as we speak klaar voor een weekje vakantie en de belangrijkste dingen heb ik al klaarliggen: een boek en een stapeltje magazines. Het is al deel van de voorpret. Magazines uitkiezen die ik alleen uit kan lezen in periodes van totale rust. Zonder televisie of gsm die op de achtergrond vervelend liggen te zoemen.

Blijkbaar is het een trend, iets wat we verleerd zijn: slow readen. Lezen zonder tegelijkertijd te scrollen op Instagram of terwijl je nog met één oog een serie aan het bingen bent (probeer dat trouwens maar eens met een scandicrimi, lukt vast niet). Het zou net zo goed voor je zijn als meditatie. Ik geloof het best. Onbewust heb ik daar altijd al naar gegrepen. Meditatie is niets voor mij, ik hou er echt niet van om mijn geest op bevel leeg te maken. Het zet mijn gedachten net in overdrive en ik ga er erg van piekeren. Ik weet het, dan doe ik het waarschijnlijk niet goed.

Dus ik grijp voor een momentje totale ontspanning naar boeken en magazines. Als ik in een tekst duik, kom ik in een flow terecht en hoor ik niets meer om me heen. Mijn huis ligt vol stapels papier, een kistje met edities van Milk en Vogue Living, een stapeltje Flair, Knack, Libelle, Feeling en krantenmagazines op de salontafel, wat modebladen naast mijn bed en The Weekender in mijn reistas. Volgens mij gaan ze me ooit ergens tussen een stapel magazines moeten komen zoeken als ik op mijn honderdste een heup breek.

Of wie weet, lees ik tegen dan alles digitaal. Want je maakt er in dit nummer kennis mee, de Mijn Magazines-app, waarop je zowel de digitale als de printeditie (voor abonnees) van Flair kan lezen en ook die van onze collega’s. Best handig als ik ooit nog eens zou overwegen te verhuizen, want ik herinner me een kist op kot waar mijn nonkel en papa zich een ongeluk aan sjouwden, tot plots de bodem eruitviel, omdat ze was bezweken onder het gewicht van honderden Vogues. Lezen, het is écht goed voor je hoofd, iets minder voor je rug.

Achter de schermen

New York in Antwerpen

New York in Antwerpen

New York in Antwerpen

Flairs modeteam doet het Antwerpse Eilandje eruitzien als New York. Haal snel je Flair in huis voor onze streetstyleshoot met dé must-haves van het moment.

Felgekleurde eyeliner

Felgekleurde eyeliner

Felgekleurde eyeliner

Beautyredactrice Charlotte: ‘De beste remedie voor een druilerige maandagochtend: een grote kop koffie en een streepje eyeliner in een fel kleurtje.’ Laat je inspireren door nog meer knalkleuren in Flair.

Must-haves van het seizoen

Must-haves van het seizoen

Must-haves van het seizoen

Van de micro-mini tot het statementshirt, in je Flair van deze week ontdek je de must-haves van het nieuwe seizoen. Moderedactrice Catherine is alvast fan van dat laatste – met een extra strik liefst.

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Flairapp. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<

Weekend aan zee

Meer edito’s:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '