Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Deze week vind je in je Flair de leukste inspiratie voor sportkledij.

Eva’s edito: ‘Mijn dochter noemt me ““roodkopje”” wanneer ik terugkeer van een jogronde’

Deze week vind je in je Flair de leukste inspiratie voor sportkledij. Iets waar hoofdredactrice Eva heel moeilijk geld aan kan uitgeven. Je leest er in haar edito alles over.

Als er iets is waar ik moeilijk geld aan kan uitgeven, zijn het sportoutfits. Ik weet eigenlijk niet goed hoe dat gegroeid is, want ik heb de voorbije jaren best veel sporten uitgeprobeerd. Een jaartje intens boksen, bootcamps in de speeltuin (ja, écht, doe maar eens een plank met je voeten op een schommel, you’ll get the idea), af en toe weer een start-to-jog, yoga, hiken… Allemaal deed ik het in dezelfde afgewassen legging, met een oud bandshirt erboven. Mijn doel was toch nooit om er elegant uit te zien tijdens het sporten. Er gaat namelijk niets erg goed samen met een donkerpaars hoofd.

Inderdaad, ik ben een van die mensen die écht rood worden wanneer ze sporten. Zo rood dat er af en toe getwijfeld wordt of ik medische hulp nodig heb. Mijn dochter noemt me lachend ‘roodkopje’ wanneer ik van een jogronde terugkeer. Toen collega’s Catherine en Marie tips voor mooie duurzame sportmode uitwisselden terwijl we samen op een fotoshoot waren, bleef ik stil. Ik kon me zelfs niet meer herinneren in welk jaar ik mijn laatste legging gekocht had. Enkel schoenen en sportbeha’s vervang ik af en toe, want die zijn nu eenmaal belangrijk. Best duurzaam en zuinig van mij, dat wel. Ik investeer liever in het sportabonnement dan in de look.

Maar het voorbije jaar veranderde er iets. Misschien komt het doordat ik bij mijn nieuwste sportieve passie pilates vaker naar mijn navel lig te staren, maar ik zie nu het nut in van een streelzachte legging in ecokatoen die tijdens de gekste oefeningen blijft zitten. En tijdens het lesje hot yoga bleek het ademende topje dat een sportmerk me opstuurde een waar geschenk.

Vanmorgen zag ik op het matje naast me iemand in een prachtig Belgisch setje van RectoVerso. Ik denk dat ik de sportmode in dit nummer toch maar eens aandachtiger bekijk dan anders en mezelf op één heel goeie outfit trakteer. Het kan de sportieve prestatie alleen maar ten goede komen, niet?

Intersocreis naar Zinal

Intersocreis naar Zinal

Intersocreis naar Zinal

Brandmanager Evelien: ‘Ik boekte de Intersocreis naar Zinal en heb er nog altijd mooie herinneringen aan! Het was zalig om met zijn tweetjes te kunnen genieten van de prachtige afdalingen in Zwitserland terwijl Sterre en Renee samen met hun nieuwe vriendinnetjes van de kinderopvang een heerlijke tijd beleefden in de sneeuw!’ In je Flair van deze week lees je hoe jij ook zo’n topreis – met korting! – kan boeken.

Spaartips

Spaartips

Spaartips

Geconfronteerd worden met je kledingkast – die na een verhuis ook ineens kleiner werd – is best een eyeopener. Redactrice Kaatje overweegt alvast een no buy-maand of een strikt kledingbudget voor het komende jaar. Lees meer spaartips in je Flair!

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Flairapp. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<

Ontbijt

Meer edito’s:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '