Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Voor de shoot van onze Flaircaravan kozen we voor beach vibes!

Eva’s edito: ‘In eigen land kan je toch net zo goed even weg van de wereld zijn als op een tropisch strand?’

Voor de shoot van onze Flaircaravan kozen we voor beach vibes. Je vindt het resultaat van die shoot deze week in je Flair. Hoofdredactrice Eva blikt alvast met plezier terug op de shootdag!

Op een mistige ochtend arriveer ik op een plek die ik maar al te goed ken. De zwemvijver van De Ster, waar ik (licht)jaren geleden toertjes liep toen ik nog atletiektrainingen deed. Eén keer werd ik er zelfs opgesloten, toen de trainer ons in ‘babbeltempo’ de training liet afsluiten en vriendin Olga en ik dat nogal letterlijk namen, waardoor het domein al gesloten was toen we eindelijk rond waren. Zou me vandaag de dag nog steeds kunnen overkomen…

Maar vandaag hoef ik niet te joggen, ik plof op een van de zitzakken om te genieten van de fotoshoot met onze Flaircaravan! Ja jongens, uiteraard ben ik ook van die zitzak gekomen om te helpen, het was maar voor de foto. Maar vervelend zijn die shootdagen allerminst. We kozen dit keer voor wat beach vibes voor de campagne. Niet dat onze caravans deze zomer letterlijk op het strand zullen staan, dat mag namelijk niet in België (geen nood: we vonden heel veel andere idyllische plekjes), maar omdat ‘strand’ eigenlijk ook een gevoel is, meer nog dan een locatie. Op blote voeten, met een heerlijke cocktail in de hand, kan je in eigen land toch net zo goed even weg van de wereld zijn als op een tropisch strand? Je vergeet op je gsm te kijken en voelt pas dat het avond geworden is als je de lettertjes in je boek niet meer kan lezen en de eerste mug op zoek gaat naar bloed in je blote enkel. Dat gevoel dus.

En echt waar, dat gevoel hebben we nu al elke keer gehad als we foto’s maken van die caravans. Want ook nu kwam na mist weer heerlijke zon en hadden collega’s Herlinde en Ysaline geen moeite om met overtuiging in, op en rond het water in bikini te poseren in de zalig zomerse styling van Liza. We picknickten samen in het zand en deden nog een miniteambuilding toen de caravan bij het wegrijden vast bleef zitten in het zand en eruit geduwd moest worden. Heerlijke dag! Jij gaat ook zo’n dag tegemoet deze zomer als je een van de gelukkigen bent die een nachtje in de Flaircaravan kan bemachtigen. En beloofd: dan mag je wél gewoon op die zitzak blijven hangen, wij doen de rest.

In actie

In actie

In actie

Fotografe en reisjournaliste Marie en videografe Anke in actie op de fotoshoot van onze Flaircaravans. Benieuwd hoe onze caravans dit jaar zijn gestyled? Blader snel naar blz. 70 in je Flair of surf naar Flair.be.

Eyeliner Queen

Eyeliner Queen

Eyeliner Queen

Nog nooit hebben we iemand zo snel en vlekkeloos een streepje eyeliner zien aanbrengen als visagiste Marie. We roepen haar bij deze officieel uit tot Eyeliner Queen! Op blz. 38 in je Flair zie je het resultaat

Plooifiets van de buren

Plooifiets van de buren

Plooifiets van de buren

Moderedactrice Chloë: ‘Lezeres Nette vroeg tips voor een outfit om mee te fietsen. Onze studio was té ver om te fietsen, dus leende ik een plooifiets bij mijn buren die mee kon figureren op de foto. Ik heb wel een halfuur gesukkeld om hem open te krijgen, fietstoerist die ik ben!’ Check Nettes outfit op blz. 30 in je Flair.

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Mijn Magazines-app. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<

Fotoshoot

Meer edito’s:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '