Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

‘Hoeveel kan er uit zo’n klein lijfje komen?’

Eva’s edito: ‘Aan de ingang van het festival werd ik vollédig ondergekakt door een vogel’

De festivalzomer is officieel van start gegaan enkele weken geleden. En ook hoofdredactrice Eva deed haar eerste festival. Alleen verliep dat niet helemaal van een leien dakje.

‘Mijn festivalzomer begon twee weken geleden al, op Core Festival in Brussel. Ik zou willen zeggen dat het vliegende start was, maar euhm… toen gebeurde dit. We deden één dagje Core, maar mochten al een nachtje vooraf genieten van de gastvrijheid van vrienden die in Brussel wonen. Glamping dus. In hun living op een luchtmatrasje, maar wél met de beste koffiekoeken van Molenbeek én heerlijk frisse douche ’s morgens.

Maar dan moet je dus een goeie luchtmatras mee hebben. Twee uur nadat we ons geïnstalleerd hadden in ons glampingbed, lag ik op de grond. Misschien de dop niet goed dichtgedraaid? Poging twee. Weer leeg na een uurtje. We wisselden zetel en grond af en gingen toch nog voor een beetje slaap. ’s Morgens was ik nog optimistisch, niets dat een koffie en die heerlijke koffiekoeken niet kunnen oplossen. De vrienden regelden voor ons twee state-of-the-art luchtmatrassen voor de volgende nacht (ik weet weer waarom je beter meteen goed kampeerspul koopt) en we vertrokken na nog drie koffies richting festival.

Al aan de ingang werd ik door een vogel volledig ondergekakt. En als ik zeg volledig, dan bedoel ik dat ook zo. Hoeveel kan er uit zo’n klein gestrest vogellijfje komen? De lading raakte alles van mijn zorgvuldig uitgekozen festivaloutfit: mijn pet, m’n haar, mijn top, mijn jeans en het laatste spetterde neer op mijn schoenen. Even verloor ik toch de moed. Terwijl ik alles stond af te spoelen in de toiletten zei een jongen me: ‘Wist je dat ondergekakt worden door een vogel geluk brengt? Mijn date maakte dat ooit mee en ondertussen zijn we gelukkig getrouwd.’ Oké dan. Mijn festivalseizoen is dus gezegend bij dezen. Op naar meer weekends zoals dit! Ik wens jullie een zalige festivalzomer. En spotten we jullie ergens met een toefje vogelstront op je T-shirt, dan weet je: het brengt festivalgeluk.

Achter de schermen

Onze festivalfotoshoot.

Onze festivalfotoshoot.

Onze festivalfotoshoot.

Blij op de wei! Moderedactrice ­Catherine en artdirector Line in ons LolaLiza-T-shirt tijdens onze festivalfotoshoot.

Kleding tot maat 50.

Kleding tot maat 50.

Kleding tot maat 50.

LolaLiza heeft nu ­kleding tot maat 50 en vierde dat met een knaller van een catwalk met ondernemer Romy in een glansrol. Hoofdredactrice Eva ging de collectie ­bewonderen en zag dat het goed was!

Zomerhits bij de sterrentekens.

Zomerhits bij de sterrentekens.

Zomerhits bij de sterrentekens.

Redactrice Laura is al ­helemaal in zomersfeer na het zoeken van dé ­zomerhits die bij de verschillende sterrentekens passen én het bundelen van de must-sees op de festivals deze zomer. Check op blz. 41 in je Flair wat de sterren voor jou voorspellen en op blz. 66 in je Flair op welke festivals je ons deze ­zomer zeker spot.

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Mijn Magazines-app. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier is voor iOS en hier voor Android <<<

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '