Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Weg met Blue Monday!'

Eva’s edito: ‘Wij berekenden bij Flair onze eigen geluksformule voor donkere dagen’

Het was gisteren Blue Monday, de meest donkere dag van het jaar! Wij berekenden bij Flair onze eigen geluksformule voor donkere dagen.

‘Het is weer tijd voor de meest donkere dag van het jaar: Blue Monday ofte deprimaandag, de dag waarop de meeste mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig zouden voelen. Dat zou komen omdat we tegen dan gemerkt hebben dat goeie voornemens bijzonder moeilijk vol te houden zijn, dat het nog lang is tot de volgende vakantie én dat het nog steeds belachelijk vroeg donker wordt buiten.

Wij berekenden bij Flair onze eigen geluksformule voor donkere dagen. Zo blijkt volgens de wetenschap dat door het bekijken van de 33 fantastische roze fashionitems op blz. 26 in je Flair je blik meteen weer optimistisch roze kleurt (het effect neemt toe als je roze items draagt) en dat je geloof in de mensheid met honderd procent toeneemt door het lezen van de 23 kleine gebaren van naastenliefde op blz. 52 in je Flair. De wetenschap zegt daarnaast dat je door het te leren van de optimisten op blz. 43 in je Flair in slechts een kwartiertje tijd ook zélf een optimist kan worden.

Tel daarbij op dat enkel al het wegdromen bij de tien heerlijke spa-adresjes op blz. 66 in je Flair voor een meetbare daling in je stresslevels zorgt. En dat het inrichten van een koffiecorner (zie blz. 74 in je Flair) in je eigen huis het risico op blauwe maandagen met de helft vermindert. Als je nog tien minuten overhebt, zal ook blijken dat geluk in een klein koekje zit, een koekje dat je makkelijk kan maken met ons recept op blz. 76 in je Flair. Je ziet het: deze Flair zou zomaar eens je beste aankoop van 2023 kunnen zijn.

Achter de schermen

Zonnetjes in huis.

Zonnetjes in huis.

Zonnetjes in huis.

Op zoek gaan naar zonnetjes in huis (blz. 43 in je Flair)? Die opdracht was de immer vrolijke redactrice Ise op het lijf geschreven.

Roze must-haves.

Roze must-haves.

Roze must-haves.

Roze is niet alleen een modekleur, maar ook het perfecte tegengif voor een winterdip. Op blz. 26 in je Flair tipt moderedactrice Catherine haar favoriete must-haves om januari door een roze bril te bekijken.

Meest ontspannende wellnessadressen.

Meest ontspannende wellnessadressen.

Meest ontspannende wellnessadressen.

Wij zetten natuurlijk niet zomaar alle adresjes in Flair en onze pockets. Productmanager Eline ging The White Oak met véél plezier uittesten voor de beautyfarmpocket. In deze Flair krijgt het adresje een plaatsje in het artikel over meest ontspannende wellnessadressen (blz. 66 in je Flair).

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Mijn Magazines-app. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<

Meer edito’s:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '