Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Wij geven elf verblijven weg naar het magische park Disneyland® Paris.

Eva’s edito: ‘Mijn dochter sprak de legendarische woorden: ik ben zo blij dat ik zelfs een beetje moet huilen’

Dit jaar mag Disneyland® Paris 30 kaarsjes uitblazen en die verjaardag vieren ze graag met ons! Wij geven maar liefst elf verblijven weg naar het magische park. Hoofdredactrice Eva vertelt alvast hoe magisch het er is.

Ik wil het eens over mijn eerste keer hebben. Mijn eerste keer Disneyland. A small step for Disney lovers everywhere, big step for Eva. Ik had dat namelijk tot voor 2021 nog nooit gedaan (behalve één keer op perstrip), maar het was even een lastminute-ingeving.

Over alles had ik wel een stressmomentje vooraf die eerste keer. De route erheen. Hoe vroeg is vroeg vertrekken? Drie uur, vier uur? Het werd vijf uur. En vele file-uren later rolden we pas de parking op. Vroeg was dus vroeger. Dan de planning in het park. Moet je vooraf een route uitstippelen? Highlights kiezen? Ja, zo bleek 30.000 stappen als een kip zonder kop later. Hoe navigeer je de vele shops en vermijd je dat je met een jaarvoorraad cadeautjes thuiskomt? Euh… niet. Al bleek de afspraak met een kleuter om elke dag één mooi ding te kiezen wel te werken. Er werd gewikt, gewogen en gelukkig niet élke keer afgerekend. Moet je een restaurant reserveren? Toch ook wel. Maar het is eventjes kijken dat je dat dan niet nét op het moment van een parade of lage bezettingsgraad van je favoriete attractie doet.

Om maar te zeggen: we waren niet zo goed voorbereid. Het maakte niets uit. Rosie keek haar ogen uit en sprak op een bepaald moment de legendarische woorden: ‘Ik ben zo blij dat ik er zelfs een beetje van moet huilen.’ Dan weet je als mama: dit zit wel goed. Zelfs al zigzaggen we kilometers te veel door het park omdat we verloren gelopen zijn, zelfs al hebben we de eerste Magic Time gemist en staan we dus iets langer aan te schuiven. De glimlach ging niet meer van haar gezicht.

Dit jaar gingen we voor haar verjaardag opnieuw. Ze spaarde er zorgvuldig voor en keek er gigantisch naar uit. Mijn voorbereiding was beter deze keer: ik sprokkelde de beste tips van collega’s die ware Disneyexperten zijn en spaarde minstens 10.000 stappen uit. Zo bleef er energie over om enthousiast naar alle figuren uit de parade te zwaaien. Resultaat? Rosie wil nu graag elk weekend naar Disneyland. Oeps.

Achter de schermen

Voordelen van de job

Voordelen van de job

Voordelen van de job

Beautyredactrice Charlotte: ‘Gasten komen bij ons steevast van het toilet met de opmerking “Oh, die zeep ruikt lekker!” of “Zo’n goeie handcrème!”. De voordelen van de job. Dank je, Rituals!’

Disneyland® Paris

Disneyland® Paris

Disneyland® Paris

Hoofdredactrice Eva is nog maar net terug van Disneyland® Paris, maar zou zo opnieuw vertrekken. Jammer dat wij als Flairredactrices niet mogen deelnemen aan onze eigen wedstrijden! Jij gelukkig wel, ga dus snel naar onze wedstrijd en maak kans op een magisch verblijf voor 4 personen in Disneyland® Paris.

Babymoon in Mallorca

Babymoon in Mallorca

Babymoon in Mallorca

Redactrice Joni op babymoon op Mallorca: ‘Hier was ik vijf maanden zwanger, en mijn buik is toen op vakantie ineens prominent geworden. Een bikinifoto van mezelf zou ik normaal nooit posten op Instagram, maar deze mocht er wel op!’ Tips voor een babymoon ontdek je in je Flair.

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Mijn Magazines-app. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<

Wedstrijd Disneyland

Meer edito’s:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '