Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Je kan er misschien al één kindje warme handen en een glimlach mee schenken.'

Eva’s edito: ‘Ook al heb je niet veel, kijk even wat je kan missen’

Hoofdredactrice Eva doneerde een zak warme kledij aan vluchtelingen, en ook Flair helpt een solidariteitsactie! Wie nu abonneert doet niet alleen zichzelf (en ons) een cadeau, maar we schenken ook telkens vijf euro aan De Warmste Week.

It’s party season! Mijn favoriete seizoen van het jaar. Euhm, naast de zomer dan. Ik ben dol op de feestdagen en hoezeer covid ook z’n best doet, het wordt geen domper op de feestvreugde. Er is namelijk heel veel om wél blij om te zijn. Zo is onze job vaak een feestje.

Onlangs nog bij de lancering van Tiany’s nieuwste feestcollectie, waarop ik onze fantastische top, die gratis bij je Flair zit deze week, al eens mocht proefdraaien (zie foto). De kerstverlichting hangt weer en dat geeft de grijze Belgische straten meteen wat meer glamour. En het is ook de tijd van warme initiatieven. Als je soms het gevoel hebt dat dat schenken op het einde van het jaar een druppel op een hete plaat is, dan heb je het mis.

Lees er even de verhalen op blz. 64 in je Flair op na. Of check het verhaal van Boven De Wolken, de vzw die ouders van sterrenkindjes een tastbare herinnering aan hun kindje schenkt. Zij haalden het niet zonder een crowdfunding en een warme oproep van ouders die dankzij die steun de moed vonden om verder te gaan. Goede doelen maken écht het verschil. Misschien niet in ieders leven, maar elke stap is er één van heel veel belang voor de persoon of het gezin dat geholpen wordt.

Zo voelde ik me ook wel nietig toen ik mijn zakje warme winterjassen, wanten en stevige schoenen ging doneren voor de vluchtelingen die de koude in tentjes moeten trotseren. Wij konden makkelijk die hele zak missen, zij hebben niets. Het is zo mooi dat vrijwilligers zich inzetten om deze spullen te verzamelen, uit te sorteren (geef echt alleen goede spullen a.u.b.!) en te brengen.

Dus ook al heb je niet veel, kijk even wat je kan missen. Je kan er misschien al één kindje warme handen en een glimlach mee schenken. En als we dat allemaal doen, dan helpt het vast wel! Ook Flair helpt een handje mee voor De Warmste Week: wie nu abonneert doet niet alleen zichzelf (en ons) een cadeau, maar we schenken ook telkens vijf euro aan De Warmste Week. Kleine stapjes. Maar ze helpen wél.

Achter de schermen

Wat een energie!

Wat een energie!

Wat een energie!

We moesten ons best doen om maar één coverbeeld te kiezen van Tiany, want ze waren letterlijk allemáál prachtig!

© Dimitri Lowette

Feestcollectie LolaLiza

Feestcollectie LolaLiza

Feestcollectie LolaLiza

Coverster Tiany Kiriloff lanceerde een feestcollectie met LolaLiza en dat moest worden gevierd. Moderedactrice Catherine was uiteraard van de partij!

Feestje in onze studio’s!

Feestje in onze studio’s!

Feestje in onze studio’s!

Styliste Liza mocht het confettikanon afsteken voor een extra partyvibe in onze shoot voor het gratis feesttopje van LolaLiza.

© Dimitri Lowette

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Flairapp. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<

Feesttop LolaLiza

Meer edito’s:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '