Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Flair en Feeling organiseerden samen voor de allereerste keer een beautyfestival.

Eva’s edito: ‘Wat hadden we dat gemist, samen genieten van een onvergetelijke ervaring’

Wat. Een. Weekend. Flair en Feeling organiseerden samen voor de allereerste keer een beautyfestival, en daar kwamen maar liefst 400 lezeressen mee van genieten.

Net vóór het festival werden de covidmaatregelen weer iets aangescherpt, maar we waren helemaal in orde en het evenement kon godzijdank gewoon plaatsvinden. Er werd een bewijs gevraagd aan de ingang, we hielden onze mondmaskers op en er was voldoende ruimte om de vele standjes en beautymasterclasses in eigen tempo te ontdekken. Het was heerlijk.

De beautymerken hadden hun standjes om ter mooist ingericht. De locatie was bovendien very Instagrammable. Het eten ook. En iedereen zag er zo feestelijk uit. Als je me zou zeggen dat kerst in november valt, zou ik dat zo geloven. Je merkt dat dat jaar beperkt feesten impact heeft gehad. Iedereen is klaar om in te halen.

We gaan niet meer voor die ene little black dress, maar wagen ons nu ook eens aan een kleurrijk pak, een paillettenrok of lekker over the top accessoires. Ik ging me zelfs drie keer omkleden, van divagedrag gesproken. Nu moet ik wel toegeven dat ik outfit twee toch wel een uurtje met volle overtuiging binnenstebuiten droeg. Je kan niet altijd winnen.

En terwijl ik beautyexperts aankondigde op het podium, kreeg ik van de rest van het team whatsappjes binnen van feestreportages die intussen gemaakt werden. Wij hebben kerst en nieuw namelijk al helemaal achter de rug. Voor Flair dan toch. Het resultaat zie je vanaf volgende week in maar liefst drie speciale feestedities; eentje over beauty, eentje over mode en eentje over eten.

Deze week starten we al met een vleugje glam in de modepagina’s en unieke cadeautips. We tippen je dat hét cadeau waar je dit jaar mee scoort een ervaring is, geen extra spullen. Dat zag ik maar al te goed op het beautyfestival. Wat hadden we dat gemist, samen genieten van een onvergetelijke ervaring. Die blijft gegarandeerd langer hangen dan een nieuw parfum.

Achter de schermen

Ons eerste beautyfestival

Ons eerste beautyfestival

Ons eerste beautyfestival

Ons eerste beautyfestival was een schot in de roos: een gigántische goodiebag, massa’s tips en tricks van professionals én lekkere hapjes en drankjes. Op naar een volgende editie!

Strike a pose!

Strike a pose!

Strike a pose!

Niet alleen ons model, ook fotograaf Jeroom zet zich in positie voor het beste beeld.

Grappige illustraties

Grappige illustraties

Grappige illustraties

Niemand minder dan Niet Nu Laura maakte de grappige illustraties in het beautyartikel van deze week.

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Flairapp. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<

Massage

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '