Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Laure Van Hijfte

Speciaal voor Flair ontwierp ze vier exclusieve feestlooks om thuis zelf te kopiëren.

Eva’s edito: ‘Véronique Leysen toont looks waarvan ik denk: hé, misschien kan ik dit ook!’

Jaren geleden organiseerde ik voor een ander magazine een verkiezing van de beste beautyproducten van het jaar. Ik bracht een jury van make-upartiesten, collega-beautyeditors en Véronique Leysen bij elkaar.

Ik vroeg haar omdat ik vond dat ze een bijzondere kijk op beauty had. Ze was aangenaam verrast, want ze was eigenlijk helemaal nog niet met make-up of beautyproducten bezig, aangezien ze toen nog haar koffiebars en breilabel runde en net een kookboek uit had. Maar af en toe had ik op Instagram haar tips over producten of over een lipstick opgemerkt. En ze bleek veel van beauty af te weten, want door haar vorige job als actrice had ze al veel uurtjes in de make-upstoel doorgebracht. Toch nam ze het vooral niet te serieus. Het mocht immers ook wel leuk blijven.

De jurydag werd erg gezellig. We snuffelden aan parfums, smeerden crèmes en probeerden kleurtjes uit tot onze handen en armen er zo kleurrijk uitzagen als die van onze peuters na hun knutselmiddag. Toen Véronique later startte met make-uptutorials, was ik meteen fan. Geen onhaalbare shaping en contouring. Geen dichtgeplamuurde foundation. Wel looks waarvan ik dacht: hé, misschien kan ik dit ook!

Véronique durft letterlijk buiten de (eyeliner)lijntjes te kleuren; een beetje morsig, ietwat nonchalant. Het resultaat ziet er altijd uit alsof ze klaar is om zomaar de deur uit te lopen en een glas wijn te gaan drinken op haar favoriete terras in Parijs. Al gaat ze in werkelijkheid haar twee kinderen afhalen na een dag intens studeren…

Voor deze editie deed Véronique ongeveer alles zelf: ze bedacht de looks en de outfits, en ze maakte zichzelf op. Het enige wat wij nog hoefden te doen, was filmen en fotograferen. Hopelijk beleven jullie er ook plezier aan om de looks zelf te testen (ik deed alvast een poging met de rode lipstick). Online vind je de tutorials ook nog in videovorm, om ze nog makkelijker te volgen. Oh oui! Véronique is onze favoriete Parisienne, die toevallig wel in België woont.

Achter de schermen

Véronique Leysen x Flair

Véronique Leysen x Flair

Véronique Leysen x Flair

Wat een vrouw, wat een interieur. We zijn supertrots op onze prachtige shoot met Véronique Leysen én de make-uplooks die ze speciaal voor Flair creëerde.

It’s a dirty job…

It’s a dirty job…

It’s a dirty job…

Wat staat er feestelijker bij een nail-artfoto dan een glaasje champagne? Redactrice Lise stond model én schonk champi als een pro.

Kerstsfeer ten top

Kerstsfeer ten top

Kerstsfeer ten top

Voor de meeste kerstsfeer moet je bij videografe Anke zijn. Al begin november schittert haar boom én wordt het gourmetstel al tevoorschijn getoverd.

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Flairapp. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '