Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

‘Met kater. Zonder kater. Nog aangeschoten. Je zag ze een voor een herleven.’

Eva’s edito: ‘De ene festivalganger na de andere schuifelde het water in’

De festivalzomer is volop bezig! En ook hoofdredactrice Eva is goed op dreef. Ze trok onlangs naar haar tweede festival, Best Kept Secret, en combineerde dat met een duik in het water.

‘Festival twee achter de rug. En het moet even gezegd: graag combineer ik vanaf nu élk muziekevenement met een zwembeurt. Ik ging naar Best Kept Secret: in de Beekse Bergen, lekker luxe met logeren in een huisje en zo. Ik was ‘de nieuwe’ in de groep, want ik mocht last minute een plekje innemen van een vriendin die moest annuleren. Maar wat was ik blij dat ik mee mocht.

Ja, hoor: mensen zeurden wel wat over de line-up, die misschien niet helemaal volgens de verwachtingen was. En ja, hoor: het kost je een duit. Maar dit was écht vakantie! Elke ochtend startte ik met een duik in het heerlijke meer waar het festival rond georganiseerd is. Om 8u (ja, ik ben om 6u30 wakker, ook op festivaltijd, niets aan te doen) was het er nog stil, maar wat later schuifelden de eerste andere vermoeide festivalgangers ook het water in. Met kater. Zonder ­kater. Of nog aangeschoten van de nacht. Je zag ze een voor een herleven.

Het weekend voelde als optimale self-care, want al mijn zintuigen werden hier verwend: het eten op het terrein is hemels (ik heb ongeveer een lofzang gehouden voor een frisse variant van de normaal gezien niet zo frisse ‘kapsalon’), de muziek deed heel veel dansen (dank voor de extra kuitspiertjes, Caroline Polachek, Young Fathers, Sylvie Kreusch, Goldband en, euh… de anderen van wie de namen al wat vervaagd zijn), het meer zag er de hele dag extreem verleidelijk uit – zelfs met een hoop vieze festivalvoeten erin – en ’s nachts het stof en zweet van je af spoelen in de douche deed buitenaards veel deugd.

Alleen je reukzin schakel je beter niet te hard in op festivals – en al zeker niet op die waar het dertig graden is. En dat prachtige meer rook ook wel een heel klein beetje naar ganzen. Maar kom: a small price to pay, vond ik. Als vier van de vijf zintuigen ­dolgelukkig naar huis gaan, was het een geslaagd weekend!

Achter de schermen

Baby Flair in een rompertje.

Baby Flair in een rompertje.

Baby Flair in een rompertje.

Drie jaar geleden stond baby Flair model voor ons blad, mét Flair x JBC-rompertje aan. In dat rompertje past ze allang niet meer, maar schattig is ze nog altijd!

Studeren in Londen.

Studeren in Londen.

Studeren in Londen.

Vormgeefster ­Susan studeerde 22 jaar geleden in het buitenland (Londen), net als de lezeressen op blz. 50 in je Flair: ‘Een toptijd die ik nooit zal vergeten: de supercreatieve vibes, de feestjes en vooral de ­levenservaring.’

Resultaat van de shoot.

Resultaat van de shoot.

Resultaat van de shoot.

Moderedactrice Chloë bekijkt samen met lezeres Rachel de ­foto’s van de shoot. Het resultaat bewonder je op blz. 29 in je Flair.

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Mijn Magazines-app. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier is voor iOS en hier voor Android <<<

Martini

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '