Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Happy 2022 van iedereen bij Flair!

Eva’s edito: ‘Wat ik jullie het liefst elk jaar zou wensen, is er zeker met hopen: liefde!’

Het einde van het jaar is in zicht, en terwijl we nog niet weten wat 2022 zal geven, wenst team Flair je graag het allerbeste!

Ken je dat mopje dat de ronde doet op social media waarbij een kind aan de kerstman een eenhoorn vraagt, of – als dat niet realistisch is – gewoon een leuk tweede deel van het schooljaar zonder mondmaskers en covid scares? De kerstman reageert: ‘Oké, welke kleur eenhoorn wil je?’ Zo voelt het weer een beetje dit jaar. Waar we vorig jaar nog luidop durfden te dromen van roaring twenties en een knetterende summer of love, zijn we dit jaar wat bescheidener wat wensen betreft.

Een glazen bol heb ik ook niet (die stond nochtans wél op het lijstje!), dus of 2022 al hét jaar wordt waar we van dromen, weet ik niet. Op het moment dat ik dit schrijf, is het zelfs nog niet duidelijk of we het jaar op een feestelijke manier kunnen verwelkomen. Naast de glittermake-up ligt alvast een zelftestje klaar voor eindejaar. Ik weet dus niet of het een jaar vol feestjes, festivals en ingehaalde sociale activiteiten zal worden, maar wat ik jullie het liefst elk jaar zou wensen, is er zeker met hopen: liefde!

We vergeten het soms een beetje omdat we zo druk zijn met boos zijn. Op het virus, op elkaar. Maar lief zijn voor jezelf, je vrienden, je collega’s, je buren, het zorgpersoneel… Dat kan altijd nog. Daar staat geen beperking op. Liefde moet niet in quarantaine en zie je zelfs achter een mondmasker nog. Lees er ook maar de pakkende verhalen van deze week op na: Wim, Brooke, Lieze, Laurence en Tessa doen de wensen die er echt toe doen: de wens voor een (mentaal) gezond leven gevuld met liefde. Of Sarah, die het verhaal vertelt van haar vijf maanden in Afghanistan. Het plaatst een en ander in perspectief.

Trek die glitterjurk dus aan (lastminute-inspiratie krijg je van ons modeteam op blz. 24 in je Flair) en tel samen met ons af naar 2022, het jaar waar we van zullen houden, no matter what! Happy 2022 van iedereen bij Flair! x

Achter de schermen

Feestoutfit getest en goedgekeurd!

Feestoutfit getest en goedgekeurd!

Feestoutfit getest en goedgekeurd!

Moderedactrice Catherine testte haar feestoutfit (blz. 24 in Flair) al eens uit tijdens een weekendje Ardennen. Die jurk! Die laarsjes!

Vroege vogel

Vroege vogel

Vroege vogel

De wekker van radiopresentatrice Larissa (blz. 56 in Flair) gaat af om 4 uur ‘s nachts. Gelukkig is haar katje er om samen met haar op te staan.

Erotische Twister

Erotische Twister

Erotische Twister

Wat het spelletje Twister met erotiek te maken heeft? Dat ontdek je op blz. 14 in Flair.

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Flairapp. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<

Meer edito’s:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '