Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Wij sloegen de handen in elkaar met Eline De Munck en samen creëerden we een echt power issue.

Elines edito: ‘Zelden heb ik ergens zoveel enthousiaste, ondernemende vrouwen zien samenwerken als op de redactie van Flair’

De redactie

Wij sloegen voor het magazine van deze week de handen in elkaar met Eline De Munck en samen creëerden we een echt power issue. De medeoprichtster van Odette Lunettes vertelt je alles over ondernemen.

‘Beginnen te doen.’ Zo omschrijft Van Dale het woord ‘ondernemen’. En dat had den dikke volgens mij niet beter kunnen doen. In actie schieten en je idee tot leven brengen is als je het mij vraagt zowat de essentie van zakendoen. Er met volle goesting aan beginnen was dan ook het eerste dat ik wilde doen toen Flair en ik besloten om de handen in elkaar te slaan voor dit power issue. Want als er één ding is dat mij nog meer voldoening kan geven dan mijn eigen zaak runnen, is het wel andere mensen – en in het bijzonder vrouwen – inspireren om niet alleen te dromen, maar ook te doen.

Het gebeurt wel vaker dat vrouwen bij me aankloppen en vragen of ze hun idee aan mij mogen pitchen. Hoewel ik op voorhand nooit precies weet op welke manier ik hen zou kunnen helpen, vind ik dat steevast een grote eer. Er is namelijk weinig krachtiger dan vrouwen die elkaar een duwtje in de rug geven. Helaas valt het me nog te vaak op dat heel wat van die vrouwen wel een geweldig idee hebben, maar niet het zelfvertrouwen om er ook mee aan de slag te gaan. Nochtans heb je om te ondernemen helemaal geen ballen nodig, of toch niet letterlijk alleszins. Ik vind het bijzonder jammer dat nog zoveel vrouwen twijfelen aan hun kunnen. Ze geloven niet genoeg in zichzelf of kregen te weinig te horen dat ze alles in huis hebben om het te maken als ondernemer, girl boss of powerchick. Zonde, want ik ben er zeker van dat ze veel meer in hun mars hebben dan ze zelf beseffen.

Die boodschap wil ik in dit power issue van de daken schreeuwen. En daar is geen beter draagvlak voor dan Flair. Zelden heb ik ergens zoveel enthousiaste, ondernemende vrouwen zien samenwerken dan op de redactie van dit magazine. Van mode tot beauty, toerisme tot human interest en alles daartussen, ze hebben elk hun eigen expertise, maar sleutelen allemaal samen aan hetzelfde doel: andere vrouwen tonen dat ze in zichzelf mogen geloven. Tonen dat we het allemaal verdienen om goed voor onszelf en elkaar te zorgen, om als één vrouw achter elkaar te staan en om in onze zachte kracht te geloven. En als ik als ondernemer één les heb geleerd, is het wel dat je héél goed bezig bent als andere vrouwen respect voor je hebben en geloven in wat je doet. Wees er dus maar zeker van dat jij het met de steun van de voltallige Flairredactie en mezelf kan maken, als je maar gewoon ‘begint te doen’. Falen doe je pas als je nooit wat hebt geprobeerd.

Liefs, guest editor Flair

Eline De Munck

Achter de schermen

Zelfzorgtips

Zelfzorgtips

Zelfzorgtips

Eline De Munck: ‘Als mijn lichaam aangeeft dat ik rust nodig heb, kan ik er enorm van genieten om gewoon thuis te zijn in mijn nieuwe stek.’ Meer zelfzorgtips op blz. 56 in je Flair.

Fanmail alert!

Fanmail alert!

Fanmail alert!

‘Evelien is niet alleen een geweldige vrouw, maar ook een supermama voor Nore en Vic! Voor haar veertigste verjaardag op 20 april geven we haar een Flairabonnement cadeau. Het zou leuk zijn mocht zij ook eens zelf in Flair kunnen verschijnen. Groetjes, Francis.’

Shopping event in Maasmechelen

Shopping event in Maasmechelen

Shopping event in Maasmechelen

Socialmediamanager Demi op ons shopping event in Maasmechelen. Heb je het gemist? No worries: op 4 en 5 juni strijken we neer in Antwerpen! Hou Flair en Flair.be in de gaten voor info én kortingen op Antwerp Shopping Day.

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Mijn Magazines-app. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<

Rituals hand balm

Meer edito’s:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '