Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Frederik De Swaef

'Mocht je ooit aan kinderen willen beginnen, dan kan ik je aanraden eerst een goede partner te zoeken. Het leven van een alleenstaande ouder lijkt me enorm zwaar.'

COLUMN: ‘Ik had het lumineuze plan om alleen met de kinderen naar het eetfestijn te gaan’

Elke week geeft Frederik je een inkijk in zijn leven als jonge vader, echtgenoot en hoofdredacteur van Flair.

Liefste lezeressen,


Mocht je ooit aan kinderen willen beginnen, dan kan ik je aanraden eerst een goede partner te zoeken. Het leven van een alleenstaande ouder: ik denk dat ik niet wil weten hoe zwaar en ingewikkeld dat is. Lisa moest werken afgelopen weekend en ik had het lumineuze plan om alleen met de kinderen naar het eetfestijn te gaan van de carnavalsgroep van mijn schoonbroer Dieter.

Het was barbecue en Toots leek de gehaktballetjes wel te smaken. Ik vroeg mij af waar hij al die balletjes bleef steken.


Aangekomen zet ik Millie en Toots in hun buggy. Daar zitten ze mooi naast elkaar in, dus moest ik overal de vraag beantwoorden of het een tweeling is. Toots mag dan een gezellige ronde baby zijn, maar hij ziet er toch niet even oud als Millie uit? Maar goed: de verwarring resulteert in een hoop leuke vrouwen die mij spontaan aanspreken, dus mij hoor je niet klagen.

Over alleen gaan eten met twee peuters zou ik wel kunnen klagen. Het was barbecue en Toots leek de gehaktballetjes wel te smaken. Ik vroeg mij af waar hij al die balletjes bleef steken. Hij had ze als een hamster opgeslagen in zijn wangetjes, zo bleek toen hij ze er in één keer weer uitspuwde. Net op het moment begon Millie wild rond te lopen met een satéstok in haar handje. Een geluk dat ik bijna nooit

alleen met de kinderen moet gaan eten.

Volg Frederik ook op Twitter en Instagram.


Meer columns van onze hoofdredacteur:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '