Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Het helpt om te zien dat je niet alleen bent met die vragen, angsten en onzekerheden.'

Eva’s edito: ‘We gaan je dit jaar opnieuw een flinke portie self-love schenken’

Zelfliefde. Klinkt dat begrip je ondertussen een beetje bekend in de oren? Of klinkt het zelfs té bekend en heb je het er helemaal mee gehad? Wij vroegen het ons ook af.

Toch blijft het een belangrijke bestaansreden van Flair. Want waarom lees je dit magazine of onze website? Vast vooral om te ontspannen en jezelf even een momentje te gunnen dat helemaal van jou alleen is. Om te lachen, om je te herkennen in de verhalen, om mee te leven. Maar ook om te zien dat het helemaal oké is als de dingen eens niet gaan zoals ze moeten gaan. Misschien voel je je niet al te body positive nu het donkerste stuk van het jaar er is of worstel je met grotere vragen over hoe het allemaal verder moet in 2022.

Mentale gezondheid en je goed in je vel voelen blijven belangrijke thema’s, dat blijkt duidelijk uit een onderzoek over mental health dat we verwerken in onze editie van 18 januari (een must-read!). Dus ja, we gaan je dit jaar opnieuw een flinke portie self-love schenken, want het helpt om te zien dat je niet alleen bent met die vragen, angsten en onzekerheden. En je kan niet genoeg horen dat je oké bent, dat je genoeg bent en goed bent zoals je bent.

Ik heb ook wat werk voor de boeg. December was immers geen onverdeeld succes. Ik was niet al te lief voor mezelf; veel te perfectionistisch en veel te streng, waardoor mijn lichaam het meermaals liet afweten. Ik herkende mezelf amper op de feestfoto’s. Het is dus tijd om weer beter voor mezelf te zorgen, en daar zijn die dekselse goede voornemens voor.

Je hoeft de verwachtingen niet torenhoog te leggen, maar jezelf iets beloven bij het begin van het jaar heeft toch iets. Je krijgt dan altijd het gevoel dat je recht hebt op een nieuwe start. Die kan beginnen met het invullen van het self-love doeboek dat je bij deze editie cadeau krijgt van chef lifestyle Judith. Zij verzamelde met zorg de mooiste, zachtste en liefste oefeningen om dit jaar mee aan de slag te gaan. Ik neem het boek mee tijdens een weekendje weg. Een citytrip of weekendje natuur, eens zonder dochter en puur voor mezelf. Dat is mijn goede voornemen. De rest volgt vanzelf…

Achter de schermen

Momfessions

Momfessions

Momfessions

Beautyredactrice Charlotte: ‘Tijdens mijn eerste maanden als mama voelde ik me vaak onzeker en schuldig. Deed ik het wel goed? Doen andere mama’s het misschien anders? Dat bracht me op het idee om een stuk met “momfessions” te maken. Na het lezen van al die eerlijke reacties voelde ik me véél minder schuldig. Je leest ze op blz. 62 in je Flair. ’

Luipaardprint

Luipaardprint

Luipaardprint

Luipaardprint opnieuw een trend? Volgens moderedactrice Catherine is hij nooit uit geweest. Meer nog, voor haar geldt: ‘Leopard is a neutral.’

No Babes Agency

No Babes Agency

No Babes Agency

Zo trots op Morgane en haar nieuwe modellenbureau No babes Agency! Check haar verhaal en prachtige foto’s op blz. 30 in je Flair.

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Flairapp. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<

Self-love doeboek

Meer edito’s:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' '