https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Straf Verhaal Ariane (25) had de beste seks met haar lesbische collega

Ariane (25) had de beste seks met haar lesbische collega

Sinds ze vrijde met haar vrouwelijke collega, blijft ze naar haar terugkeren.

Vanavond kregen we in ‘Sex Tape’ een blik geworpen in het seksleven van de lesbische Eline en Lisa. Ariane (25) is zielsgelukkig met haar vriend, maar sinds ze vrijde met haar vrouwelijke collega, blijft ze naar haar terugkeren. Lesbisch is ze niet, maar de seks met Ellen is gewoon té heerlijk.

‘Ik streel haar en speel met haar borsten. Ik doe het zoals ik het zelf het liefste heb en weet dat ze ervan geniet. We kussen, zacht en toch passioneel. Ellens hoofd gaat naar beneden, ik sluit mijn ogen. Dit is de beste seks die ik ooit had…

Ik vrij dan wel met Ellen, maar ik leef met Joren. Bij hem kruip ik elke avond in bed. Hij is mijn grote, sterke beer, mijn ventje. Ik kan me niet voorstellen dat ik ooit zou samenleven met een vrouw. Ik kom uit een dorp. Misschien daarom dat ik het zelf moeilijk heb met “de vrouwenliefde”.’

Ongekende opwinding

‘Twee jaar geleden, voor ik Ellen kende, had ik zelfs nooit nagedacht over vrouwen met vrouwen. Het was niet iets wat ik afkeurde, het bestond gewoon niet in mijn wereld. Ik leerde Joren kennen op de middelbare school, we werden een koppeltje en zo zou het altijd blijven.

Intussen zijn we drie jaar verder en wonen we samen. Ik ben intussen ook afgestudeerd, we werken allebei, denken na over kinderen, sparen voor een eigen huis, gaan op vakantie en in het weekend op stap. We zijn  een doorsnee koppel. En dat vind ik prima.

Maar toen leerde ik Ellen kennen op mijn werk. Ze was de collega met wie ik het liefste samenwerkte, we hadden altijd dolle pret. Toen we het op een bepaald moment over relaties hadden, schrok ik toen ik hoorde dat ze lesbisch was.

Ik weet het, het is bekrompen van me, maar in mijn hoofd waren lesbiennes altijd van die vrouwen met ruitjeshemden, kort opgeschoren haar en een ‘manwijf’-lichaam.Terwijl Ellen een prachtige vrouw is, heel elegant en sierlijk.