Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Sinds ze vrijde met haar vrouwelijke collega, blijft ze naar haar terugkeren.

Ariane (25) had de beste seks met haar lesbische collega

Vanavond kregen we in ‘Sex Tape’ een blik geworpen in het seksleven van de lesbische Eline en Lisa. Ariane (25) is zielsgelukkig met haar vriend, maar sinds ze vrijde met haar vrouwelijke collega, blijft ze naar haar terugkeren. Lesbisch is ze niet, maar de seks met Ellen is gewoon té heerlijk.


 

‘Ik streel haar en speel met haar borsten. Ik doe het zoals ik het zelf het liefste heb en weet dat ze ervan geniet. We kussen, zacht en toch passioneel. Ellens hoofd gaat naar beneden, ik sluit mijn ogen. Dit is de beste seks die ik ooit had…

 

Ik vrij dan wel met Ellen, maar ik leef met Joren. Bij hem kruip ik elke avond in bed. Hij is mijn grote, sterke beer, mijn ventje. Ik kan me niet voorstellen dat ik ooit zou samenleven met een vrouw. Ik kom uit een dorp. Misschien daarom dat ik het zelf moeilijk heb met “de vrouwenliefde”.’

 

Ongekende opwinding


‘Twee jaar geleden, voor ik Ellen kende, had ik zelfs nooit nagedacht over vrouwen met vrouwen. Het was niet iets wat ik afkeurde, het bestond gewoon niet in mijn wereld. Ik leerde Joren kennen op de middelbare school, we werden een koppeltje en zo zou het altijd blijven.

 

Intussen zijn we drie jaar verder en wonen we samen. Ik ben intussen ook afgestudeerd, we werken allebei, denken na over kinderen, sparen voor een eigen huis, gaan op vakantie en in het weekend op stap. We zijn  een doorsnee koppel. En dat vind ik prima.

 

Maar toen leerde ik Ellen kennen op mijn werk. Ze was de collega met wie ik het liefste samenwerkte, we hadden altijd dolle pret. Toen we het op een bepaald moment over relaties hadden, schrok ik toen ik hoorde dat ze lesbisch was.

 

Ik weet het, het is bekrompen van me, maar in mijn hoofd waren lesbiennes altijd van die vrouwen met ruitjeshemden, kort opgeschoren haar en een ‘manwijf’-lichaam.Terwijl Ellen een prachtige vrouw is, heel elegant en sierlijk.

Ellen zag dat ik schrok van haar onthulling en zei dat ze hoopte dat het niets tussen ons zou veranderen, omdat ze me zo graag had als collega. Ik beloofde het maar toch werd het niet meer hetzelfde tussen ons. Stiekem begon ik na te denken over haar op een andere manier.

 

Het begon met een onschuldige bedenking hoe Ellen zou vrijen met een vrouw. Vreemd genoeg wond die gedachte me op. De volgende keer dat ik vrijde met Joren, sloot ik mijn ogen en had ik seks met Ellen in mijn verbeelding. Ik schrok er zelf van, maar de opwinding die ik voelde, had ik nog nooit gehad als ik aan seks met Joren dacht.

 

Op een teambuilding met het werk waren Ellen en ik een heel weekend samen. We zouden een kamer delen  en als ik eerlijk ben, was ik daar best nerveus voor. Er hing een spanning tussen Ellen en mij sinds haar coming-out. Het voelde als flirten. Soms keek ze net iets te lang in mijn ogen. Of dan raakte mijn hand de hare aan en voelde ik een schokje door me heen gaan, dat soort dingen.’

Net als in de film


‘De eerste avond al lagen we te giechelen met z’n tweeën, zij in haar bed, ik in het mijne. Out of the blue vroeg ik haar hoe het was, vrijen met een vrouw. Het was donker in onze kamer, maar ik kon de schittering in haar ogen zien door het maanlicht dat binnenviel door het raam. “Zoiets kan je niet uitleggen, dat moet je beleven”, zei ze.

 

Mijn hart ging als een razende tekeer toen ze rustig uit haar bed stapte en naar me toe liep. Ze kroop bij me in het kleine bedje en keek naar me, heel lang. Ik trilde van opwinding. Toen ze me kuste, sloot ik mijn ogen en verdween.Je leest het wel eens in romannetjes, dat alles en iedereen verdwijnt tijdens een vrijpartij. Wel, zo was het.

 

Voor Joren had ik nog één vriendje gehad met wie ik had gevreeën, heel veel ervaring had ik dus niet. Maar het was niet te vergelijken met vrijen met een vrouw. Met Ellen was het écht zoals in de film. Voor ik nog maar een aanwijzing kon geven, deed ze dingen waar ik gek van werd. Ik kreeg meerdere orgasmes zoals ik ze nooit had gehad. Met haar handen, haar tong, haar lichaam deed ze me zo ongelofelijk genieten.

 

Die nacht zijn we samen in slaap gevallen. De volgende morgen was het niet onwennig tussen ons, daar zorgde Ellen wel voor. Terwijl ik in haar armen lag, zei ze dat ze wist dat ik samen was met Joren, dat ze daar respect voor had. Wat haar betrof zouden we gewoon verder gaan als collega’s en vriendinnen.

 

Na een laatste kus ging ze naar de badkamer, terwijl ik totaal verward achterbleef. De hele dag hadden we workshops, maar ik weet er eerlijk gezegd niet veel meer van. Mijn gedachten dwaalden de hele tijd af naar de voorbije nacht. Ik kreeg flashbacks van onze lichamen tijdens het vrijen en werd gewoon opnieuw opgewonden.’

Glaasje op? Laat je vrijen


‘Ik ging na dat weekend naar huis met de overtuiging dat het bij die ene nacht zou blijven. Ik had mijn experimentje gehad. Dat heb ik geprobeerd, heel hard. Ik hou echt van Joren. We maken bijna nooit ruzie, ik voel me supergoed bij hem en zie ons samen oud worden. Maar ik kon Ellen niet uit mijn hoofd zetten.

 

Het was niet eens als een keuze die ik moest maken, dat zou zijn als appelen met peren vergelijken. Met Joren had ik een leven, gezamenlijke vrienden, toekomstdromen. Met Ellen was er een gigantische fysieke aantrekkingskracht en een oprechte vriendschap. Een leven samen met haar – een echte relatie – zag ik niet zitten.

 

Alleen al de gedachte dat ik aan mijn ouders zou moeten vertellen dat ik nu een vriendin had, was een drempel waar ik niet overheen kon. Mijn ouders zijn schatten van mensen, maar heel conservatief. Mijn vader zou ontploffen, mijn moeder zou zich afvragen waar ze dit aan verdiend had. Ze zouden zich zorgen maken over de familie en de mensen uit ons dorp.

 

Het feit dat ik die confrontatie niet overhad voor een leven met Ellen, was voor mij het beste bewijs dat ik niet lesbisch ben. Misschien bi? Ik weet het niet.

 

In elk geval ben ik nu, een jaar na die vrijpartij met Ellen, nog altijd samen met Joren. Maar ook met Ellen…

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '