Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

WOW: Ruby Rose lanceert de grootste lippenstiftencollectie ooit

Celebrity girl crush en bad ass actrice Ruby Rose kondigde eerder al haar collectie met cosmeticagigant Urban Decay aan, maar deed altijd erg geheimzinnig over de inhoud daarvan. Tot nu toe!

Van één ding zijn we zeker: de nieuwe collectie stelt niet teleur. Ruby komt maar liefst met honderd (!) verschillende lippenstiften op de markt. De Vice Lipstick-lijn wordt de meest uitgebreide lippenstiftcollectie van Urban Decay ooit.

 

Vice

 

En honderd kleurtjes, dat zijn er veel: van neutraal en fel naar diep, donker en sexy – en we spotten zelfs een groen en een blauw exemplaar. Om ons het leven wat makkelijker te maken, is elke lippenstift gelabeld met een matchende kleurcode: zo kan je in één opzicht zien welke lippenstift je nodig hebt.

 

Naast de uitgebreide kleurenselectie worden de lippenstiften ook in zes verschillende finishes uitgebracht: Mega Matte, Comfort Matte, Metallized, Sheer, Sheer Shimer en Cream. De formule belooft telkens intens, creamy en superverzorgend te zijn. Oh, en voor de volledigheid worden er ook nog eens 50 nieuwe lippotloden uitgebracht. Onze girl crush op Ruby Rose wordt bij deze nog eens 50 tinten intenser.

 

Benieuwd? Op de Instagrampagina van Urban Decay kregen we alvast een voorsmaakje.

 

 

 

 

De Vice Lipstickcollectie van Ruby Rose en Urban Decay zal te koop zijn vanaf 1 juli bij geselecteerde ICI PARIS XL-winkels of via www.iciparisxl.be. Een lippenstift zal je zo'n € 19,50 kosten.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '