Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Welke nude nagellak past het best bij jouw huidtint?

De perfecte nude kleur kiezen voor jouw huidtint is even moeilijk als de juiste foundation vinden. Maar niet gevreesd, wij helpen jou de juiste nude tint uit te pikken zodat hij jouw huid perfect in de kijker zet.

Lichte huid

 

Als je een lichte huid hebt vermijd je best beige of donkere kleuren. Ze zullen je huid er te licht doen uitzien zodat je een zieke uitstraling krijgt. Ga dus eerder voor romige roze kleuren om de roodheid in je huid te counteren. Elke kleur met een paarse of roze ondertoon is goed.

 

Medium huid

 

Om je warme huid te accentueren ga je best voor nude kleuren met een warme ondertoon. Je kan grijstinten aan, maar pas op met zilver want dat zal jouw warme huid geen goed doen. Ga dus eerder voor een donkerdere grijsbruine of mooie bruinroze tint. Beige kleuren staan jou zeker ook goed.

 

Olijfkleurige huid

 

Combineer de nude trend met metallic kleuren. De beige- en bruintinten met gouden of bronzen ondertonen zullen jouw olijfkleurige huid mooi in de kijker zetten. Pas wel op met te lichte kleuren, want die zullen je huid gelig doen lijken.

 

Donkere huid

 

Jouw donkere huid past perfect bij koffiekleuren. Ga dus voor bruintinten met geel en oranje ondertonen. Hoe donkerder je huid, hoe donkerder je nude kleur zou moeten zijn. Heb je dus een mild donkere huid, dan ga je best voor latte-achtige kleuren, heb je een zeer donkere huid, ga dan eerder voor chocolade bruintinten.
 

Lees ook:

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '