Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Door hun leuke verpakking en schappelijke prijs zou ik ze bijvoorbeeld wel een keertje cadeau doen aan een vriendin.'

Flair Beauty testteam: Water Source Biocellulose Face Mask van Comfort Zone

Webredactrice Sandie (27) schuimt continu Pinterest af in haar zoektocht naar het perfecte kapsel, is verslaafd aan felle lipstickkleuren, kan niet zonder haar lifesaving concealer én haar kat Ellie (maar dat is een ander verhaal).


Water Source Biocellulose Face Mask van Comfort Zone: 7/10


Prijs/kwaliteit

€ 12,50 is iets duurder dan gemiddeld, zeker omdat je het masker maar één keer kan gebruiken, maar ik vind het zeker niet te prijzig.

Geur/textuur

Het masker heeft een frisse geur, maar die is niet overdreven aanwezig. De textuur is ook iets vaster dan ik van een sheet mask gewend ben, maar dat vond ik op zich wel aangenaam.

Pluspunten

Het materiaal van dit maskertje is iets anders dan bij ‘normale’ sheet masks. Het hecht zich iets beter aan je gezicht, waardoor je minder last hebt van prutswerk.

Wanneer je het masker uit het zakje haalt, moet je eerst het beschermende netje verwijderen. Vervolgens breng je het aan op je gezicht en haal je het tweede beschermlaagje eraf. Dat laat je nu gedurende vijftien minuutjes inwerken.

Minpunten

Het effect mocht voor mij net iets intenser. Na gebruik voelt mijn huid zacht aan en ziet ze er ook glowy uit, maar het resultaat was minder langdurig dan gehoopt.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ik vind het op zich een fijn masker, maar ik zou het niet per se nog een keer kopen. Mijn huid voelt na afloop zacht aan, maar ik heb al gelijkaardige producten geprobeerd die ik net iets fijner vond. Door hun leuke verpakking en redelijke prijs zou ik ze bijvoorbeeld wel een keertje cadeau doen aan een vriendin.

Water Source van Comfort Zone – € 12,50 – shop.comfortzone.nl.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '