Home FASHION & BEAUTY Beauty Flair Beauty testteam: Dior Addict Lip Glow van Dior

Flair Beauty testteam: Dior Addict Lip Glow van Dior

'De balsem blijft opvallend lang zitten en kleeft niet aan m’n glas wanneer ik drink.'

Laura (27) heeft een zwak voor eyeliner, is verslaafd aan Koreaanse sheet masks en zou – als ze kon – elke dag een andere tint (glitter)nagellak uittesten. Haar dagelijkse beautyroutine bestaat uit véél mascara, een frambozenrode tint op de lippen en wat bronspoeder voor een sunkissed look.

Dior Addict Lip Glow van Dior: 8/10

Prijs/kwaliteit

Is € 34,50 prijzig voor een lippenbalsem? Ja, maar de kwaliteit is dan ook top.

Geur/textuur

Deze lippenbalsem ruikt verrassend genoeg naar munt en smaakt er ook naar. Zowel de Holo Pink als de Matte Pink is allesbehalve kleverig.

Pluspunten

Het eerste wat me opvalt, is de muntgeur, en die is verrassend aangenaam. Aangezien het een lippenbalsem is en dus geen lipstick, moet je enkele lagen stiften voor je het effect ziet, maar ik ben erg blij met het resultaat: een subtiele rozige tint. De balsem blijft opvallend lang zitten en kleeft niet aan m’n glas wanneer ik drink.

Minpunten

Het enige minpunt dat ik kan bedenken, zijn de kleine glitters die de Holo Pink bevat. Maar dat is natuurlijk een kwestie van persoonlijke smaak. 

Zou ik het opnieuw kopen?

Yes, de Matte Pink is een nieuwe favoriet! 

Links: Holo Pink; rechts: Matte Pink

Deze balsem accentueert de natuurlijke kleur van de lippen, wat een erg subtiel resultaat geeft. Bovendien is de formule met SPF10 verrijkt met wilde mango, en dat voel je ook. Zelden zagen mijn lippen er zo gezond en gehydrateerd uit als na een weekje gebruik van dit product.

Dior Addict Lip Glow – € 34,50 – Dior, Ici Paris XL.

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.