https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Getty

Klaar voor wat nostalgische vibes in je garderobe?

Deze vest uit onze kindertijd wordt dit seizoen een waar trendstuk

Chloë Foubert

De temperaturen beginnen te dalen en dus kijken we tijdens het shoppen massaal uit naar zijdezachte stofjes die ons lekker warm kunnen houden. De laatste trend in modeland weet die vraag trouwens perfect te beantwoorden, want een fleeceke wordt hotter dan ooit. En wij vermoeden dat je dat kledingstuk misschien zelfs nog achterin je kleerkast hebt liggen…


De kans dat jij tijdens je lagereschooltijd  wel eens in een fleece door de schoolpoort stapte, schatten wij erg hoog in. Je mama deed er dan ook alles aan om te voorkomen dat je ziek kon worden en die überwarme vest was ongetwijfeld een belangrijke stap in dat strijdplan! Maar een fashionista zoals jij zou zo’n ‘lelijke’ skivest nu nooit meer in huis halen. Think again, ladies, want als we de grote modehuizen mogen geloven, flaneren we deze winter allemaal in fraai fleece.

© Getty

Coach, Fendi en Philip Lim zijn slechts enkele toonaangevende labels die deze eigenzinnige trend op de catwalk toonden. Stuk voor stuk showden ze die praktische en warme vesten in combinatie met de meest frivole jurkjes en klassieke pantalons. Het mag wel duidelijk zijn: je draagt deze trui of vest dit seizoen dus niet alleen op skivakantie of tijdens een stevige boswandeling, maar ook gewoon op straat. Ja, zelfs Kendall Jenner en Gigi Hadid werden al in de nostalgische vesten gespot. Wil jij je ook aan deze trend wagen? Wij selecteerden alvast de leukste exemplaren op het wereldwijde web.

Fraai fleece


€ 89,99 – Asos

Fraai fleece


€ 69 – & Other Stories

Fraai fleece


€ 35,99 – Pull & Bear

Fraai fleece


€ 129 – & Other Stories

Fraai fleece


€ 34,99 – H&M

Fraai fleece


€ 65,99 – b. Young via Asos

Fraai fleece


€ 35 – Monki

Fraai fleece


€ 30 – Weekday

Fraai fleece


€ 30 – Monki

[td_smart_list_end]

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content