Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @urbandecaycosmetics

Draag voor altijd een stukje van je favoriete serie met je mee.

HEBBEN: Urban Decay brengt ‘Game of Thrones’-collectie uit

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Ons favoriete make-up merk Urban Decay slaat de handen in elkaar met onze favoriete serie ‘Game of Thrones’. Die collectie moeten we hebben!


Half april komt ein-de-lijk het achtste en allerlaatste seizoen van de succesvolle serie ‘Game of Thrones’ uit. Om dat afscheid in stijl te vieren werkt de serie nu samen met make-up merk Urban Decay, onder andere bekend van de immens populaire Naked Palettes, om een heuse ‘GOT’-collectie uit te brengen.

IJs en vuur


Binnenkort kan je dus naar je favoriete reeks kijken met een zak chips én een gezicht dat volledig on fleek is dankzij de ‘For the throne’-lijn van Urban Decay. In de foto’s die het merk op Instagram plaatste, zien we dat de werelden van ijs en vuur zullen samensmelten dankzij een krachtige blauwe en bronzen oogschaduw look.

https://www.instagram.com/p/BuLTU4zhJQu/

Over de lijn is nog niet veel bekend, enkel dat ze net als het nieuwe seizoen van ‘Game of Thrones’ uitkomt in april. Wil je na de grote finale blijven schitteren net zoals Drakenkoningin Daenerys of Sansa Stark? Haal dan zeker deze collectie in huis, en draag voor altijd een stukje ‘Game of Thrones’ met je mee.

https://www.instagram.com/p/BuL73rchjK3/

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '