Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Een ware hype onder moderne bruiden!

ZIEN: Kate Spade New York x Keds is de perfecte sneakercollab voor je trouwdagEerder deze week vielen we als een blok voor sneakerbruid Marjolein in ‘Blind Getrouwd’ en vandaag krijgen we fantastisch nieuws van over de grote plas. Amerikaanse merken Kate Spade New York en Keds hebben samengewerkt aan een bijzondere sneakercollab, namelijk een trouwcollectie. Noem het toeval of een hogere macht die aan het werk is, het komt in ieder geval als geroepen!
Sneakers zijn het perfecte schoeisel om in te trouwen, je hoeft niet te stressen dat je zal struikelen onderweg naar het altaar en ze zijn comfortabel genoeg om de hele nacht op te dansen – zonder achteraf met de blaren te zitten. De enige uitdaging zit ‘m in het vinden van het perfecte paar. En laat de collab tussen Kate Spade New York en Keds nu net de oplossing zijn! Er zijn prachtige witte exemplaren waarin de bruid zal stralen, maar ook een ruime keuze voor haar bruidsmeisjes.

Kate Spade New York x Keds

Kate Spade New York x Keds

Kate Spade New York x Keds

Kate Spade New York x Keds

Kate Spade New York x KedsHoewel de Amerikaanse websites van Kate Spade New York en Keds niet leveren in België, kan je de glitterschoenen uit de collectie nu al shoppen op shopbop.com. Hopelijk komt ook de rest van de sneakercollab snel naar de webshop!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '