Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Je merkt aan de textuur meteen dat het om een luxeproduct gaat.'

Flair Beauty testteam: Skin Mineral Nude Bronze van Dior

Webredactrice Sandie (27) schuimt continu Pinterest af in haar zoektocht naar het perfecte kapsel, is verslaafd aan felle lipstickkleuren, kan niet zonder haar lifesaving concealer én haar kat Ellie (maar dat is een ander verhaal).


Skin Mineral Nude Bronze van Dior: 8,5/10


Prijs/kwaliteit

€ 41,50 is prijzig, maar met producten in poedervorm doe je doorgaans wel iets langer. Bovendien breng je een bronzer alleen plaatselijk aan, waardoor je steeds maar heel weinig product nodig hebt.

Textuur/geur

Je merkt aan de textuur meteen dat het om een luxeproduct gaat. De bronzer is ontzettend gepigmenteerd, dus je hebt echt maar een kleine hoeveelheid product nodig voor een mooi resultaat.

Pluspunten

Als het op bronzers aankomt, moet ik met mijn bleke huid redelijk voorzichtig zijn. Het resultaat kan er namelijk al snel oranje of onnatuurlijk uitzien. De lichtste kleur vind ik erg mooi passen bij mijn huidskleur.

De donkere kleur kan ik met mijn bleek velletje helaas niet gebruiken, maar ik vind het wel een pluspunt dat het doosje meerdere tinten bevat. Zo kan je afwisselen of de twee kleuren combineren.

Minpunten

Ik kan zo direct geen minpunten bedenken. De bronzer bevat veel pigment, is makkelijk om mee te werken en ook de verpakking zelf ziet er erg mooi uit. Alleen het feit dat ik de donkerste tint niet gebruik, is voor mij een nadeel.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ja, maar dan wel een tint lichter. De donkere kleur gebruik ik eigenlijk nooit, en dat is een beetje zonde van het geld.

Skin Mineral Nude Bronze – € 41,50 – Dior, verkrijgbaar bij ICI PARIS XL.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '