https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
©  © Getty

Haal dat korte broekje maar al snel van onder het stof, ladies!

Een short in putje winter? Blake Lively bewijst dat het dé ideale outfitcombo is

Chloë Foubert

Toegegeven, ook wij trekken ‘s ochtends uit gewoonte vaak dezelfde broek en cosy trui uit de kast. Die extra minuten in bed zijn nu eenmaal iets belangrijker dan die fabuleuze look voor op de werkvloer… Toch schotelde Blake Lively ons zonet een winterlook voor waardoor wij die basic outfit onmiddellijk aan de kant willen schuiven.


Dat Blake Lively en haar man Ryan Reynolds een leven buiten de schijnwerpers verkiezen, hoeven we je vast niet meer te vertellen. Het koppel verschijnt zelden samen op events en hield vorig jaar dan ook maanden geheim dat de 32-jarige actrice voor de derde keer zwanger was. Van die kleinste spruit hebben we nog steeds geen glimp kunnen opvangen en ook naar de naam blijft het nog gissen. Toch is de kersverse mama alweer aan het werk, want in New York is de promotie voor haar gloednieuwe film ‘The Rhythm Section’ volop aan de gang. En laat ons duidelijk zijn: wat zijn wij blij om Blake Lively opnieuw in dé Gossip Girl-stad te zien.

Is that you, Serena? 


Gisteren bezocht Blake de populaire ochtendshow ‘Good Morning America’ om er haar rol in de gloednieuwe thriller te bespreken. Hoewel ze in die film een verslaafde junkie speelt die er als een zwerver bijloopt, verscheen ze wel in een oogverblindende outfit. Zoals we trouwens van haar gewend zijn. En daarbij spotten wij vooral een item dat we doorgaans niet in onze wintergarderobe willen: de short. Die combineert ze met een geruit truitje, een kraakwit hemd en een oversized trenchcoat van Fendi. Een look die ons trouwens instant doet terugdenken aan de immer glamoureuze Serena van der Woodsen.

Waarom de outfit van Blake wel winterproof is? De short is eerst en vooral gewatteerd waardoor ie lekker warm is én komt in een vrolijk winterkleurtje: okergeel. Gooi er nog een opvallende panty onder en een paar stoere boots en je bent klaar om naar het werk te gaan!

https://www.instagram.com/p/B75WEZzHla3/?utm_source=ig_web_copy_link

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content