Home FASHION & BEAUTY Fashion WANT: Adidas onthult de Superstan-sneaker, een mix tussen de Superstar en de...

WANT: Adidas onthult de Superstan-sneaker, een mix tussen de Superstar en de Stan Smith

Bye bye, keuzestress! 😉

© Getty

Als er een type schoen is dat iedereen wel in haar schoenenkast heeft, is het wel de witte sneaker. Het is een klassieker die niet alleen mooi oogt onder je favoriete jeans, maar ook onder een frivool bloemenjurkje of lange rok. Is jouw favoriete paar helaas aan vervanging toe? Dan heeft Adidas een waardige opvolger klaar, want het populaire sportlabel komt met een gloednieuw sneakermodel: de Superstan.

‘Kiezen is verliezen’, luidt het motto weleens en dat weten sneaker addicts ongetwijfeld te bevestigen. Gelukkig begrijpt Adidas dat vestimentaire probleem als geen ander en lanceert het cultlabel een gloednieuw model waarmee het twee van zijn iconische designs samenvoegt. Jawel, de Superstan-sneaker is een mix van de Superstar en de Stan Smith. Het silhouet combineert dus de drie geperforeerde strepen en de groene lip van Stan Smiths met de schelpvormige neus en dikkere zool van de Superstar. Een ontwerp dat ons een beetje doet denken aan dat van Nike, die in 2009 zijn Air Force One en Air Jordan al in de mix gooide.

© Adidas

Een fantastisch huwelijk

Het was meneer Stan Smith himself die het gloednieuwe sneakermodel aankondigde via een filmpje op het Instagramaccount van het sportlabel. De voormalige tennislegende, die ondertussen al 73 jaar oud is, spreekt nog steeds met dezelfde liefde en trots over zijn iconische sneaker. En of ie daar trots op mag zijn! Het model wist zelfs als een van de eerste sneakers de beruchte Fashion Weeks te veroveren. Dat zijn Stan Smiths nu gecombineerd worden met een ander cultmodel van het sportlabel is dus een heel slimme zet.

Sta jij nu al enthousiast met je bankkaart te zwaaien? Dan moet je wel nog heel even geduld uitoefenen, want het gloednieuwe sneakermodel zal in Europa pas vanaf 22 februari verkrijgbaar zijn via de webshop. Het prijskaartje? Dat komt op zo’n € 110.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.