Home celebs Blake Lively verrast iedereen met babybuikje op de première van ‘Detective Pikachu’

Blake Lively verrast iedereen met babybuikje op de première van ‘Detective Pikachu’

Het is het derde kindje voor haar en haar man Ryan Reynolds

blake lively
Getty

Gisterenwas het een belangrijke avond voor Ryan Reynolds. Het was namelijk de première voor zijn nieuwe film ‘Detective Pikachu‘. Alleen besloot zijn vrouw Blake Lively om met zijn moment in de spotlight te stelen. Zij verscheen namelijk op de rode loper met een zwangere buik. Welke rol speelde je ook al weer, Ryan?

Iedereen is zo druk bezig met de baby van Meghan Markle dat we compleet gemist hebben dat Blake Lively opnieuw in verwachting is. Gisteren was het namelijk de première van ‘Detective Pikachu‘ in New York en hier kon je duidelijk zien dat de actrice opnieuw zwanger is.

blake lively

Samen met haar man Ryan Reynolds, die de hoofdrol speelt in de film, verscheen ze gisterenavond op de rode loper. Blake droeg een prachtige gele glitterjurk en voor haar kapsel koos ze voor een bos strakke krullen. Daarnaast had ze ook het ultieme accessoire namelijk een prachtig babybuikje.

Tot gisterenavond was niemand op de hoogte van haar zwangerschap en koos de actrice dus om op deze manier bekend te maken dat ze in verwachting is van haar ondertussen al derde kindje. Samen met haar man Ryan Reynolds heeft ze al twee dochtertjes James en Inez.

Nog meer babypret

Na Blake Lively had ook Keira Knightley een verrassing voor al haar fans. Zo werd ze op donderdagavond gespot in Parijs en had ook zij een beginnend babybuikje. Voor haar en haar echtgenoot James Righton is hun tweede kindje samen. Keira en James hebben al een dochtertje van vier jaar genaamd Edie.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.