Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Zo krijg je hem tussen de lakens

Zorg dat hij maar één ding wil: jou! Voorspel? Dat mag best urenlang duren. Volg deze planning en maak een doordeweekse dag onweerstaanbaar sexy! Would you go to bed with me?

6u45 – Opwarming tussen de lakens

Lepel je rond je vriend zodat hij je warme lichaam tegen zich aan voelt en laat je handen traag en plagerig over zijn lijf gaan. Zodra het te heet wordt, spring je uit bed met de veelbelovende woorden “De dag is nog lang...”

 

7u00 – Lustopwekkend ontbijt

Een heerlijke smoothie voor genoeg energie en om jullie in de juiste stemming te brengen: meng twee bananen, zes vijgen, sojamelk met vanillesmaak en wat sinaasappelsap. Tussen twee slokjes door ga je met je tong over je lippen... Bananen en sojabonen helpen het lichaam bij de aanmaak van serotonine, dat een ontspannende werking heeft en je stemming verbetert.

 

7u30 – Omgekeerde striptease

Ga voor de spiegel staan en kleed je langzaam en sensueel aan. Kijk uitdagend naar je spiegelbeeld terwijl je een sexy lingeriesetje aantrekt onder zijn favoriete jurkje. Dat beeld zal de hele dag door zijn hoofd spoken.

 

7u45 – Tongzoenen als afscheid

Geen snelle kus: neem je vriend stevig vast, kijk hem diep in de ogen en kus hem dan voluit alsof het de eerste keer is.

 

10u30 – Rode oortjes tijdens de koffiepauze

Wedden dat je vriend niet weet waar hij het heeft als je hem opbelt en een stukje erotische literatuur voorleest? Uit Erotica van Anaïs Nin, bijvoorbeeld: “Toen voelde hij hoe haar hand soepel onder zijn broeksriem schoof, zijn broek in gleed, verder schoof, dicht tegen zijn buik aan en hoe ieder plekje vlees dat ze aanraakte in vlam werd gezet, terwijl ze omlaag gleed.“

 

15u30 – You’ve got hot mail

Hoog tijd voor een pittig vieruurtje. Mail hem een ondeugende foto van jezelf: een stukje van je naakte lichaam.

 

17u30 – Sexy surprise

Als hij naar huis rijdt, stuur je hem een sms: “Kijk eens in het handschoenkastje”. Daar heb jij de dag ervoor je slipje verstopt. Wedden dat hij heel snel thuiskomt?

 

18u30 – Bubbels als aperitief

Jij staat klaar met champagne, aardbeien en slagroom. Zorg voor zwoele achtergrondmuziek terwijl je hem aardbeien voert met je mond, de room van zijn vingers likt en hem trage champagnekussen geeft.

 

19u30 – Dessert van het huis

Eten is op dit moment hat laatste waar hij aan denkt, maar stukjes fruit en chocoladesaus die je serveert op je lichaam dat gaat er vast wel in. Hij eet en geeft jou te eten zonder zijn handen te gebruiken...

 

20u00 – Stomen in de douche

Tijd om samen onder de douche te kruipen. Natte lijven, lekker warm en glibberig tegen elkaar: ideaal als opwarmertje (voor zover dat nu nodig is...). Zoenen mag, elkaar uitgebreid inzepen moet, maar het is nog altijd verboden om all the way te gaan. Pas als jullie uit de douche zijn, mag je alle remmen losgooien en je overgeven aan de vrijpartij met het langste voorspel ooit...Enjoy!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '