Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Boost jouw seksleven door sexting

Pikante sms'jes sturen kan wat pit in je relatie brengen. Enkele grondregels voor sexting.

Do's

  • Begin langzaam met enkele suggestieve, dubbelzinnige berichtjes. Aan zijn antwoord weet je meteen of hij er zin in heeft. Ook bij sexting heb je dus voorspel!
  • Heb je afgesproken met je lover en wil je hem al 'in the mood' krijgen, ga er dan helemaal voor! Sexting kan het begin zijn voor een lange, passionele nacht.
  • Maak zijn dag een pak boeiender met een sexy sms op het werk. Wedden dat hij die avond snel thuis zal zijn?
  • Laat je fantasie werken. Sexting is zoveel  makkelijker dan in het echt over seks praten. Je erotische fantasieën delen met je partner kan je seksleven een boost geven. Laat hem inspelen op jouw fantasie. Zo creëer je een heel scenario samen dat je misschien later in de slaapkamer kan naspelen.


Don'ts

  • Stuur niet zomaar een opwindend tekstberichtje naar iemand. Wees er zeker van dat de andere persoon op dezelfde golflengte zit.
  • Sexy (naakt)foto's van jezelf sturen, kan je beter vermijden. Je weet maar nooit wat de andere persoon ermee doet. Je wil ze niet tegenkomen op facebook nadat jij en je sextingbuddie niet meer samen zijn. Ben je een durver en ga je toch voor die gewaagde kiekjes, zorg dan voor duidelijke regels.
  • Gebruik nooit je werktelefoon en check steeds of je de correcte telefoonnummer selecteert. Je schoonvader of baas zullen misschien wat minder gediend zijn met jouw ondeugende gedachten.

 

Vrouwen missionaris, mannen cowgirl

Zo ziet hij jouw schaamhaar het liefst

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '