Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Vrouwen missionaris, mannen cowgirl

Vanaf woensdag 4 februari zullen vier koppels 'Alle Dagen Seks' hebben op VIJF. De zender ondervroeg 1000 mannen en vrouwen tussen 20 en 45 jaar over hun relatie en seksleven. En die enquête gaf opvallende (en hete) resultaten.

1. De helft van de ondervraagden vindt voorspel niet nodig. En 4 op de 10 vrouwen vindt voorspel net heel belangrijk.

2. Een kwart van de vrouwen denkt soms aan iemand anders tijdens de seks. Bij mannen ligt dat percentage hoger: bijna de helft van de mannen denkt soms aan een ander.

 

3. De helft van de koppels heeft al eens met seksspeeltjes geëxperimenteerd.

 

4. Drie op de vier vrouwen kijkt nooit porno, terwijl een op de tien toegeeft stiekem te kijken.

 

5. Een kwart van de ondervraagden masturbeert nooit. De helft van de ondervraagden bereikt sneller een orgasme wanneer ze masturberen dan wanneer ze vrijen met hun partner.

 

6. Zeven op de tien koppels zegt dat ze zeker een keer per week seks hebben. Liever zouden ze twee tot drie keer per week willen vrijen, maar 70 procent van de ondervraagden is wel tevreden met hoe vaak ze vrijen.

 

7. Een derde van de vrouwen geeft toe dat ze soms faket in bed. Bij mannen is dat maar 1 op de 10.

 

8. De favoriete standjes van mannen zijn: de vrouw bovenop (cowgirl), op z'n hondjes en de missionarishouding. Bij vrouwen is dat eerst de missionarishouding, dan op z'n hondjes en dan de cowgirl.

 

9. Grappig: 1 op de 5 heeft een bijnaam voor het geslachtsdeel van zijn of haar partner.

 

10. Mannen en vrouwen vinden de ogen van hun partner het meest aantrekkelijke lichaamsdeel. Op de tweede plaats volgt de borstkas/de borsten en op de derde plaats de kont.

 

Benieuwd naar wat het resultaat is van elke dag seks te hebben? Alle Dagen Seks, vanaf 4 februari elke woensdag om 21u30 op VIJF.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '