Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Dainis Graveris via Unsplash

4. Beide partijen gaan waarschijnlijk volop voor hun eigen plezier en soms mag dat ook wel eens (hallo orgasme).

5 voordelen van seks met iemand die je haat

Annelies Hart

Eerlijk is eerlijk: tussen de lakens duiken met iemand die je haat lijkt allesbehalve leuk. Toch is het niet zo ongebruikelijk als je zou denken. Meer nog: de hate fuck heeft zelfs een paar voordelen!

De hate fuck: het is een niet zo mooie term voor eigenlijk ook een niet zo mooie bezigheid. We horen je denken: ‘Waarom zou je in godsnaam seks hebben met iemand die niets om je geeft?’ Dachten wij ook eerst. Maar wat blijkt? Haatseks kan heel bevrijdend zijn én heeft enkele voordelen.

‘No strings attached’.

Het eerste voordeel is eenvoudig: geen verplichtingen! Door met iemand naar bed te gaan die je niet per se mag, neem je afstand van de emotionele kant van de zaak en vertrouw je puur op seks zonder gevoelens.

Haat is intens.

Iemand haten, of op z’n minst echt niet leuk vinden, is een zeer intense emotie. Beeld je die intensiteit nu eens in tussen de lakens. Moeten we daar een tekeningetje bij maken?

Uit de comfortzone.

Het verschil tussen dit soort seks en andere (liefdevollere) soorten seks is dat je uiteindelijk dingen gaat doen die je normaal niet doet. Door de adrenaline en intensiteit word je avontuurlijker en durf je meer risico’s nemen, waardoor je misschien zelfs wat dingen uitprobeert die je anders nooit gedurfd had. Zorg wel dat je je grenzen bewaakt, maar voor de rest: veel plezier op de trip buiten je comfortzone.

Egoïstische seks.

Vrijen is geven en nemen, zeker als je het met iemand doet waar je oprecht om geeft. Met iemand die je niet graag hebt, gaat het er echter helemaal anders aan toe. Beide partijen gaan waarschijnlijk volop voor hun eigen plezier en soms mag dat ook weleens.

Weg haat?

Seks doet rare dingen met een mens. Fysiek én emotioneel. Wie weet realiseer je je dus tijdens of na de vrijpartij dat jouw gehate tegenspeler lang nog zo slecht niet is. Zo ben je niet alleen een orgasme rijker, maar ook kan je ook afscheid nemen van vermoeiende haatgevoelens. Het is het proberen alvast waard.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '