Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Unsplash

'Het taboe seks en moederschap moet doorbroken worden.'

OH YES: deze vibrator is speciaal ontworpen voor nieuwe mama’s

Annelies Hart

Als nieuwe mama komen er zoveel uitdagingen op je pad dat seksueel genot niet helemaal bovenaan je to do-lijstje staat. Daarnaast is je lichaam net door veel veranderingen gegaan, waardoor masturberen misschien een beetje gek kan voelen. Seksspeeltjesmerk Smile Makers wil daar verandering in brengen met een vibrator speciaal voor kersverse mama’s!

Kersverse mama’s hebben al zoveel dingen waar ze aan moeten denken, dat masturberen niet altijd een prioriteit is. Volgens een onderzoek van Smile Makers maakt 75 % van de nieuwe moeders zich zorgen over hun seksualiteit na de bevalling. En hoewel 84 % vertelt dat ze oprecht trots zijn op hun wat lichaam verwezenlijkt heeft, worstelt 60 % met hun lichaamsbeeld. Die laatste groep heeft vooral het gevoel dat hun lichaam ten dienste staat van hun jongste spruit. Smile Makers wil daar verandering in brengen.

Het seksspeeltjesmerk brengt een vibrator op de markt die speciaal is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van nieuwe moeders. ‘Het speeltje heeft als doel om het taboe van seksueel plezier bij jonge moeders te doorbreken’, aldus Cecile Gasnault van Smile Makers. ‘We wisten uit eerder onderzoek al dat seks en moederschap een diepgeworteld taboe is. Door het gebrek aan gesprekken en middelen over dit onderwerp voelen veel moeders zich aan de kant geschoven als seksuele wezens.’ Tijd om daar verandering in te brengen!

Wat maakt ‘m anders?

Het discrete en stille speeltje werd lekker toepasselijk ‘the whisperer’ genoemd en is speciaal ontworpen voor littekenweefsel en verhoogde gevoeligheid. De nieuwe mom friendly-vibrator is gemaakt van flexibele siliconen voor een zachte sensatie. Daarnaast is het speeltje gemaakt voor clitorale stimulatie, omdat uit het onderzoek van Smile Makers bleek dat veel pas bevallen vrouwen terughoudend zijn als het op penetratie aankomt.

‘De gebogen top is ontworpen om de clitoris te omhelzen en de vulva te stimuleren met discrete maar bevredigende vibraties’, vertellen de makers.

THE WHISPERER X MUMSNET

THE WHISPERER X MUMSNET

THE WHISPERER X MUMSNET

€ 42,50  –  Smile Makers

Bestel hier

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '