Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Ontdek welk sterrenbeeld 't best bij het jouwe past!

TIPS: zo verleid je hem volgens zijn sterrenbeeld

De liefde van een Stier gaat door de maag, de Schorpioen houdt van een beetje decolleté en de Steenbok palm je in met een flirterige mail. Jep, elk sterrenbeeld heeft zo z’n eigen handleiding. Lees aandachtig en gebruik ze!

RAM (21 maart t/m 20 april)


Verliefd op Ram? Play hard to get: doe net of je op zijn vriend valt.

Dit hoort hij graag van jou: Play hard to get. Hij spreekt jou aan en niet andersom. Antwoord in eerste instantie altijd op een ongeïnteresseerde manier: ‘Sorry, zei je iets?’ Hij wil je veroveren, maar maak het hem lastig. Doe of je op zijn vriend valt.

Dit hoort hij liever niet: ‘Ik val als een blok voor jou’, ‘Wedden dat ik dat biertje eerder op heb?’, ‘Ik dacht al, wanneer spreekt-ie me eindelijk aan!’ of ‘Wanneer gaan we trouwen?’ na een paar dates.

Zijn favoriete date: Een actieve start met bungeejumpen, kleiduifschieten, schaatsen of darten. Zolang het maar actief is en hij kan laten zien dat hij de beste is. Laat hem verder de leiding en de initiatieven nemen. Beloon hem aan het einde van de date met seks. Dat is zijn doel.

Hier knapt hij op af: Wanneer jij de initiatieven neemt. Hem verslaat met wat dan ook. Je jezelf veel te snel gewonnen geeft. Een open boek bent. Zakelijke kleding. Zelfstandigheid. Een dominante of assertieve houding.

Zo ziet hij jou het liefst: In een sportieve, maar vrouwelijke outfit. Bijvoorbeeld jeans met pumps. Het liefst iets wat snel en makkelijk aan en uit kan. Niet te veel make-up. Als iemand die ‘gered’ moet worden.

Topmatch: Boogschutter

Flopmatch: Weegschaal

STIER (21 april t/m 21 mei)


Raak Stier even aan als je hem aanspreekt en hij is een en al oor.

Dit hoort hij graag van jou: Hij heeft niet veel woorden nodig. Hij is fysiek en zintuiglijk ingesteld. Als je op hem afstapt, raak hem dan aan en vraag: ‘Zal ik eens lekker voor je koken?’ En bied hem meteen iets te drinken aan. Ga zo dicht mogelijk naast hem zitten op de barkruk. Blijf hem zo nu en dan even aanraken.

Dit hoort hij liever niet: ‘Koken? Dat kan ik niet. Dat moet je zelf maar regelen’, ‘Doe niet zo klef, iedereen ziet ons’, ‘Ik ben op dieet, doe mij maar een mineraalwater’ of ‘Ik ben erg voor een open relatie’.

Zijn favoriete date: De date moet altijd starten met een romantisch diner. Het liefst door jou met liefde gekookt. Daarna samen knuffelend genieten van mooie muziek op de bank en een goede cognac of wijn. Dan een uitgebreide massage, wat natuurlijk als voorspel fungeert.

Hier knapt hij op af: Wanneer je dominant, eigenwijs of stoer bent. Carrièregericht bent en uiteindelijk geen huisje, boompje, beestje wilt. Ontrouw en flirten. Wanneer je veranderlijk en onvoorspelbaar bent.

Zo ziet hij jou het liefst: In vrouwelijke kleding zoals een rokje of jurkje. Het liefst met lang haar en een mooi decolleté. Hij heeft graag wat vlees in de kuip, dus niet al te slank. Hoge hakken maken het geheel helemaal af.

Topmatch: Steenbok

Flopmatch: Schorpioen

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni)


Heb je veel vrienden en ben je niet jaloers? Echt iets voor Tweelingen!

Dit hoort hij graag van jou: Probeer snel zijn nummer te achterhalen en stuur hem een sms’je met ‘Ik wil alles van je weten’. Praat zoveel je kunt over zo veel mogelijk onderwerpen. Lach om zijn grappen. Flirt zo goed als je kunt. Laat hem vooral praten en geef hem de ruimte om dat ook met anderen te doen.

Dit hoort hij liever niet: ‘Ik heb liever niet dat je met anderen praat’, ‘Zullen we naar huis gaan, ik ben moe’, ‘Kun je een keer je mond houden?’, ‘Waarom spring je zo van de hak op de tak?’ of ‘Jij bent van mij’.

Zijn favoriete date: Start met iets nieuws en origineels. Iets waar hij kan van leren. Samen een workshop volgen, een dansles boeken of een onverwacht reisje weg als goede start. Dan urenlang praten over wat jullie bezighoudt.

Hier knapt hij op af: Een stil of rustig type, bezitterig en jaloers gedrag, een vrouw met weinig kennissen, te veel make-up en onpraktische kleding, degelijke jurken.

Zo ziet hij jou het liefst: Gekleed volgens de laatste trends, jeans met een hippe bloes en pumps, geen doorsnee kapsel, het liefst met verschillende kleuren erin, het allernieuwste mobieltje binnen handbereik.

Topmatch: Waterman

Flopmatch: Boogschutter

KREEFT (22 juni t/m 22 juli)


Kaarsjes, lekker eten, goede muziek: de ideale date voor Kreeft.

Dit hoort hij graag van jou: Werk langzaam maar zeker naar een ontmoeting toe met oogcontact en vraag uiteindelijk: ‘Voel jij ook de klik tussen ons?’ Vraag hem naar zijn dromen en idealen en naar zijn moeder. Maak ‘jullie’ ontmoetingsplekje gezellig door een kaarsje aan te steken of een vaasje te zetten.

Dit hoort hij liever niet: ‘Die plannen van jou zijn belachelijk, dat realiseer je nooit’, ‘Begin je nu alweer over je ex?’, ‘Volgens mij ben je echt een moederskindje’, ‘Ik durf jou dat niet toe te vertrouwen’ of ‘We zien wel waar het schip strandt’.

Zijn favoriete date: Afspreken op een romantische plek zoals het strand bij zonsondergang of een sfeervol restaurant. Kaarsjes, lekker eten en muziek ontbreken niet. De date moet worden afgesloten met een goede film, samen op de bank. Mijmerend over een exotisch menu voor de volgende keer of over nog te maken reizen.

Hier knapt hij op af: Flirterig type, oppervlakkig geklets, onafhankelijkheid, zakelijkheid en rationaliteit, jeans en sneakers, kort haar en te slank.

Zo ziet hij jou het liefst: Bij het uitgaan in vrouwelijke kleding zoals een mooi jurkje met hakken. Thuis in een jogging om te kunnen knuffelen.

Topmatch: Vissen

Flopmatch: Steenbok

LEEUW (23 juli t/m 23 augustus)


Overstelp Leeuw met complimentjes en aandacht: zet hem in de spotlights.

Dit hoort hij graag van jou: Bestel de duurste fles champagne en loop enthousiast met twee glazen op hem af en geef hem het compliment: ‘Ik ben helemaal overdonderd door jouw krachtige uitstraling.’ Overstelp hem met aandacht, complimenten en exclusieve hapjes. Negeer zijn vrienden en laat hem het middelpunt van jouw belangstelling zijn.

Dit hoort hij liever niet: ‘Ik geloof echt niet dat jij dat kunt!’, ‘Kunnen we geen goedkopere wijn bestellen hier?’, ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’, ‘Ik wil ook wel eens in het middelpunt staan’ of ‘Is dit niet allemaal wat overdreven?’.

Zijn favoriete date: Moet het beste van het beste zijn: een luxeweekendje Parijs of een tafel in een exclusief restaurant. Hij wil graag gezien worden terwijl jullie gekleed zijn in een hippe outfit.

Hier knapt hij op af: Het type grijze muis, onverzorgd uiterlijk, een koopjesjager, bescheidenheid, afstandelijkheid, jeans en jogging, sportkleding en sneakers, alles wat goedkoop is of oogt. Geen make-up.

Zo ziet hij jou het liefst: In stijlvolle, opvallende kleding. Luxe en extravagante sieraden en accessoires.

Topmatch: Ram

Flopmatch: Waterman

MAAGD (24 augustus t/m 23 september)


Met Maagd duik je niet meteen in bed: hij wil eerst zekerheid.

Dit hoort hij graag van jou: Verras hem niet. Neem het initiatief, want hij is erg onzeker en verlegen. Laat duidelijk merken dat je hem leuk vindt en stap dan op hem af met: ‘Ik vind je aardig, is het goed dat ik even bij je kom staan?’ Geef hem een gemeend compliment over zijn uiterlijk en orden intussen de glazen of bierviltjes.

Dit hoort hij liever niet: ‘Eigenlijk ben jij mijn type helemaal niet’, ‘Ik ben een echte rommelkont. Wil je mijn slaapkamer eens zien?’, ‘Ga je mee de dansvloer op?’ of ‘Waar zijn mijn sleutels ergens?’ om vervolgens je hele handtas leeg te schudden op de tafel.

Zijn favoriete date: Is helemaal besproken en gepland. Hij gaat graag iets doen, zoals wandelen of fietsen. Vervolgens dineren in een schoon restaurant. Geen seks aan het eind, want hij wil eerst meer zekerheid. Stuur hem alvast een lief sms’je.

Hier knapt hij op af: Onverzorgd uiterlijk en vuil onder de nagels, chaotische types, extravagante kleding, veel make-up en accessoires, felle kleuren, impulsiviteit en luiheid.

Zo ziet hij jou het liefst: In neutrale kleuren, zonder loshangende knopen of draadjes, kort of lang haar maakt niets uit, als het maar naturel is. Wit en kreukvrij.

Topmatch: Stier

Flopmatch: Vissen

WEEGSCHAAL (24 september t/m 23 oktober)


Plan een shoptripje met Weegschaal en zeg dat hij smaak heeft.

Dit hoort hij graag van jou: Wees niet te direct. Vermeng je met zijn vriendengroep en begin een gezellig, casual gesprek. Lach om zijn humor en praat over koetjes en kalfjes. Zeg dan terloops: ‘Goh, aan jouw kleding zie ik dat je echt smaak hebt, wil je een keer met mij shoppen?’ Pak je agenda en plan een datum.

Dit hoort hij liever niet: Hard praten en scheldwoorden zijn taboe. Via de microfoon van de dj roepen’, ‘Ik zie jou helemaal zitten!’, ‘Wat een aandacht voor je uiterlijk zeg, je lijkt wel een mietje’, ‘Je ouders of familie hoef ik niet te ontmoeten’ of ‘Maak eens een beslissing!’.

Zijn favoriete date: Wordt gedaan in stijlvolle en dure kleding. Shoppen als opwarmertje, lunchen in een chique lunchroom, met jouw vriendinnen en zijn vrienden afspreken in een café, gezellig nakletsen thuis bij jou op de bank. Natuurlijk vergezeld door een goed wijntje.

Hier knapt hij op af: Lompheid, geschreeuw en gevloek, einzelgängers, sportkleding en trainingspakken, goedkope discountkleding, slecht gecombineerde kleuren, onzekere types. Kleffe, handtastelijke en überemotionele vrouwen.

Zo ziet hij jou het liefst: Het totaalplaatje moet kloppen. Een mooi gecombineerd geheel dat iets charmants uitstraalt. Goede make-up en sieraden. Vrouwelijk.

Topmatch: Tweelingen

Flopmatch: Ram

SCHORPIOEN (24 oktober t/m 22 november)


Kleed je sexy en besteed aandacht aan je decolleté: Schorpioen wordt gek!

Dit hoort hij graag van jou: Jij hoeft niet veel te doen. Hij neemt graag de touwtjes in handen. Kleed je zo sexy mogelijk en wanneer hij jou benadert zeg je: ‘Ik krijg het er heet van!’ Zorg dat er geen andere man in je buurt is en geef hem al je aandacht. Werk met je decolleté. Leg af en toe subtiel je hand op zijn been.

Dit hoort hij liever niet: ‘Ik ben hier met mijn ex’, ‘Ik geloof niet in ware liefde’, ‘Wat ben jij ’n bazig mannetje’, ‘Nee, geen seks voor het huwelijk’ of ‘Even een sjaal omdoen’.

Zijn favoriete date: Bepaalt hij van A tot Z. Jij laat je door hem leiden. De date is eigenlijk een lang voorspel vol passie en zwoele blikken. Een diner in een schemerig restaurant met kaarslicht en alcohol is een goede start.

Hier knapt hij op af: Dikke rolkraagtruien en andere lichaamsbedekkende kleding. Mannelijke types, kort haar, kleine borsten, dominante types, betweters, passieloos, kil en rationeel, veel praten en weinig doen. Preutsheid.

Zo ziet hij jou het liefst: In sexy, vrouwelijke kleding met een diep decolleté, kort rokje, netkousen en hoge hakken. Het mag zelfs een tikkeltje ordinair zijn. Lang haar en flink wat make-up. Rode, opvallende lippenstift.

Topmatch: Kreeft

Flopmatch: Stier

BOOGSCHUTTER (23 november t/m 21 december)


Ga je met Boogschutter golfen of kanoën? laat hem dan winnen!

Dit hoort hij graag van jou: Waar je hem ook ziet, hang aan zijn lippen. Knik en luister geïnteresseerd en stel hem uiteindelijk de ultieme vraag: ‘Wat is volgens jou de zin van het leven?’ Praat met hem over vakanties en verre oorden. Over interessante, diepzinnige boeken of filosofie. Laat hem aan het woord. Hij praat graag.

Dit hoort hij liever niet: ‘Ik zou dat anders doen’, ‘Wat ben jij een opschepper, zeg’, ‘Reizen is niets voor mij, ik zit liever thuis op de bank’, ‘Nu weet ik het wel. Laat mij eens aan het woord’ of ‘Ik heb geen idealen. Ik neem de dag zoals die komt.’

Zijn favoriete date: Start met een sportieve activiteit. Kanoën of golfen. Hij is bloedfanatiek, dus laat hem winnen. Dan samen naar een lezing of museum. Daarna urenlang napraten over wat jullie ervan vonden. Dicussiëren over jullie toekomstdromen voor een knetterend openhaardvuurtje op een berenvelletje.

Hier knapt hij op af: Bezitterigheid en jaloezie. Adviezen. Te realistische types. Chique kleding zoals hoge hakken en glimmende jurkjes. Perfect gestyled haar. Te veel en te opvallende make-up. Huiselijkheid.

Zo ziet hij jou het liefst: In duurzame en milieuvriendelijk gemaakte kleding. Dressed to the occasion.

Topmatch: Leeuw

Flopmatch: Tweelingen

STEENBOK (22 december t/m 20 januari)


Steenbok haalt je op bij je ouders en eindigt de avond met een brave kus.

Dit hoort hij graag van jou: Hij is meestal aan het werk, dus daar vind jij hem waarschijnlijk ook. Verras hem niet en ga goed voorbereid te werk. Stuur een discrete e-mail met de tekst: ‘Ik wil nog iets met je doornemen. Heb je om 17u tijd?’ Vertel hem rustig, maar duidelijk dat je interesse in hem hebt. Vraag hoe hij dat ziet.

Dit hoort hij liever niet: Een publiekelijk huwelijksaanzoek in een overvol restaurant, ‘Ben je nu nog steeds aan het werk?’, ‘Wanneer krijg ik weer de aandacht?’, ‘Wat vind je van dit pikante lingeriesetje?’ of ‘Laten we eens gek doen”’

Zijn favoriete date: Is heel traditioneel. Hij haalt je thuis op (het liefst bij je ouders). Een filmpje en naar een goed aangeschreven restaurant. Hij wil weten wat je plannen zijn en hoe ambitieus je bent. Daarna brengt hij je keurig thuis en geeft je een degelijke kus.

Hier knapt hij op af: Als je hem verbiedt te gaan werken. Samenwonen in plaats van trouwen. Sexy, opvallende kleding. Onafhankelijke types, aandachtvragers, overemotioneel, ontrouw, jeans en andere sportieve kleding.

Zo ziet hij jou het liefst: In een zakelijk mantelpakje. Zwartwit. Zorgvuldige make-up. Smaakvolle merkkleding.

Topmatch: Maagd

Flopmatch: Kreeft

WATERMAN (21 januari t/m 19 februari)


Word eerst gewoon vrienden met Waterman. Een relatie schrikt hem af.

Dit hoort hij graag van jou: Hij wil graag geestelijk uitgedaagd worden. Zorg dat je een vriendschap met hem opbouwt en kijk hoe zich dat ontwikkelt. Een relatie kan hem afschrikken. Vind je hem echt leuk, vraag hem dan op een luchtige manier: ‘Ik heb problemen met mijn internetverbinding, kun jij een keer komen kijken wat er aan de hand is?’

Dit hoort hij liever niet: ‘Goh, ik zou zo met je willen trouwen!’, ‘Ik geef nooit iets aan een goed doel’, ‘Mag ik je even knuffelen?’, ‘Zeg eens wat je denkt’, ‘Ik heb je nodig’ of ‘Blijf eens thuis’.

Zijn favoriete date: Samen een workshop vegetarisch koken volgen. Daarna een potje tennissen of biljarten. Met vrienden lachen en kletsen in het stamlokaal. Eenmaal thuis je defecte tv weer aan de praat zien te krijgen.

Hier knapt hij op af: Ijdelheid, te veel make-up en aandacht voor het uiterlijk, egoïsme, zeuren, geverfd haar, claimgedrag, wanneer je zijn vrienden niet mag.

Zo ziet hij jou het liefst: Sportieve outfits zoals sneakers of joggingpak, de natural look, in linnen en basic kleuren, je inzettend voor een goed doel, in gesprek met je vrienden, een sudokupuzzel op zak.

Topmatch: Weegschaal

Flopmatch: Leeuw

VISSEN (20 februari t/m 20 maart)


Ga met Vissen naar de film en knuffel en zoen erop los.

Dit hoort hij graag van jou: Hij is zeer romantisch ingesteld. Hij kent ook heel veel films. Verleid hem door te zeggen: ‘Jij lijkt sprekend op Brad Pitt. Mag ik misschien je Angelina Jolie zijn?’ Zorg dat de sfeer gemoedelijk en gezellig is. Laat je kwetsbare kant zien en toon je gevoelens. Dan is hij niet meer weg te slaan.

Dit hoort hij liever niet: ‘Wat ben jij een dromer zeg!’, ‘Hoe wil je dat aanpakken?’, ‘Stel je niet zo aan’, ‘Ben je nu een kerel of niet?’, ‘Hou eens op met dat kleffe gedoe’, ‘Ben je nu weer je sleutels kwijt?’ of ‘Jij bent de grootste chaoot die ik ken.’

Zijn favoriete date: Vraag hem mee naar een romantische film of voor een wandelingetje door het park. Praat over mooie films en boeken die indruk hebben gemaakt. Er wordt veel geknuffeld en

gezoend en jullie lopen hand in hand.

Hier knapt hij op af: Vrouwen die de baas willen spelen. Verstandelijkheid en rationaliteit, ambitieuze types, mannelijke vormen of uiterlijk, geen make-up, praktische adviezen, opruimerige types, kritische houding en blik.

Zo ziet hij jou het liefst: In dromerige, vrouwelijk jurken en rokjes. Liefst met bloemenmotief. Zachte stoffen en pastelkleuren. Los vallende lange lokken. Zorgvuldig aangebrachte make-up.

Topmatch: Schorpioen

Flopmatch: Maagd

[td_smart_list_end]

 

Lees ook:

Partner Content

' ' ' '