https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Shutterstock

Bye bye, G-spot!

HOLA: dit verborgen plekje bezorgt je een intenser orgasme

Wil jij vanavond een orgasme van hier tot Tokio beleven? Lees dan snel verder, want wij vonden dé ultieme plek die ervoor zorgt dat jij in no time opgewonden raakt. Graag gedaan, hoor!


Toegegeven: er bestaan verschillende plekjes die je spontaan een sneaky glimlach op je gezicht bezorgen. Maar heb jij ooit al eens gehoord van de A-spot? Nee, dan hebben we het niet over het sponzige weefsel in je vagina aka de G-spot, maar wel over een iets diepere plaats. Volgens seksuologe Alicia Sinclair zorgt dit geheime plekje voor een hemels én intens gevoel tijdens het voorspel.

Schat, vanavond nog eens een goede Boomshakalak?


De A-spot is een gevoelige zone aan de binnenkant van je vagina. Het zit tussen je blaas en de baarmoeder, dus iets dieper dan de bekende G-spot. Seksuologe Alicia vertelde met veel plezier aan de Amerikaanse website Popsugar hoe je die A-spot vindt. ‘Maak van je vinger – of die van je partner – een haak en breng het in je vagina. Als je dan naar je navel wijst, kom je een sponzig weefsel tegen. Hallo G-spot! Maar als je dan nog iets dieper gaat, heb je de A-spot helemaal te pakken.’

Terwijl de G-spot vaak aangeraden wordt tijdens het heetst van de strijd, werkt de A-spot beter bij het voorspel. ‘De A-spot zorgt ervoor dat je alles intenser zal beleven en hierdoor ga je meer vocht aanmaken’, gaat Alicia verder. Voilà, wij weten alvast wat jullie straks gaan uitproberen *knipoog*.

https://giphy.com/gifs/nobodiestv-tv-land-tvland-xUA7bbn4brZqozmRYA

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content