Home Lifestyle HOT: deze 5 intense seksstandjes zijn de perfecte work-out

HOT: deze 5 intense seksstandjes zijn de perfecte work-out

Je kan dat fitnessabonnement alvast stopzetten.

Geen tijd gehad voor die wekelijkse fitnesssessie? No worries. Volgens Men’s Health zouden vrouwen gemiddeld zo’n 69 calorieën per seksbeurt verbranden. En dat wordt natuurlijk alleen maar meer als je jezelf in de juiste seksstandjes worstelt… Ready for some sexercise?

Hoewel je volgens sommige bronnen een orgasme kan krijgen tijdens het sporten, blijft seks nog steeds de leukste manier om tot die climax te komen. Hier zijn vijf superintense seksstandjes om je dagelijkse work-out te vervangen.

1. De kruiwagen

Voor dit seksstandje zet je je handen plat op de vloer. Je partner tilt je benen op en penetreert je langs achter. Dit standje is de perfecte work-out voor je armen en abs, hoewel je er misschien niet meteen een climax door zal bereiken…

2. Cowgirl

Terwijl je partner op bed ligt of zit, beklim jij hem on top. Je kan je ook omdraaien voor reverse cowgirl. In dit standje ben jij in control en doe jij het werk om het maximale uit jullie work-out te halen. Trouwens ook een fantastisch standje om een orgasme te bereiken. Win-win!

3. Planking doggy

In tegenstelling tot de gewone doggy style, waar je je gewoon op bed laat ploffen, ga je bij dit standje aan het planken. Hou je benen op het bed, terwijl je je handpalmen op de grond plaatst. Je bent nu een beetje in push-uphouding half op, half naast het bed. Gebruik je armen en buikspieren om jezelf stevig in die positie te houden. Heel ambitieus? Doe wat push-ups terwijl je partner je zachtjes penetreert. Een beetje sexual crossfit, als het ware. 😉

4. De brug

Voor dit standje ga je op je rug op bed liggen en duw je je bekken en billen omhoog met je armen en benen (zoals dat gaat bij een brug). Je partner penetreert je dan in een soort van missionarishouding, terwijl jij je houding probeert vast te houden. Perfecte work-out voor je billen, buikspieren en dijen.

Fitness GIF - Find & Share on GIPHY

5. Benen over hoofd

Lekker stretchen? Dat is dit het ideale standje. Yoga, maar dan in sekshouding. Jij blijft op bed liggen terwijl je partner je benen over zijn hoofd legt. Hoewel dit standje misschien niet de meeste calorieën verbrandt, is stretchen ook een belangrijk onderdeel van je work-out!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.