Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Hema

Het lichtroze speeltje heeft veel weg van de lekkernij!

Je kan een heuse tompoucevibrator kopen bij Hema

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Een tompouce gaat er altijd in, en dat kan je dankzij Hema nu ook op een dubbelzinnige manier oppakken. De winkelketen verkoopt namelijk een tompoucevibrator, en dat speeltje heeft heel veel weg van de lekkernij.

In het lijstje met dingen die ons gelukkig maken staan eten én seksspeeltjes hoog in de ranking. Hema speelde daar samen met EasyToys handig op in, want sinds kort ligt een tompoucevibrator in de rekken van de Nederlandse winkelketen. Het speeltje is optisch gezien net een kopie van het traditioneel gebakje. Een roze ‘topping’ bovenaan met een lichtgele ‘vulling’ onderaan.

Extra verwenmomentje

Om op te eten! Maar dan niet letterlijk. Het speeltje werkt met luchtdruk en zorgt voor zuigende bewegingen aan je clitoris. Je kan de intensiteit helemaal zelf kiezen door vijf handige standen. De tompoucevibrator is volledig waterdicht waardoor je hem ook onder de douche of in bad kan gebruiken voor en extra verwenmomentje.

Zin in een ‘stout’ spelletje, dit zijn grote aanraders: 8 erotische spelletjes om vanavond te spelen

Het speeltje kost 40 euro en kan je online bestellen op de website van Hema. Hou je een toetje liever als lekkernij voor bij de koffie en hoeft je seksspeeltje daar nu niet per se op te lijken? Hou onze kanalen dan maar goed in de gaten, want onze nieuwste Flairvibrator loert al om de hoek!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '