Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Wie zegt er dat je de huur in Monopoly niet mag innen in natura?

8 erotische spelletjes om vanavond te spelen

Hoe hou je het spannend in de slaapkamer? Een nieuw standje, een vleugje muziek of een portie rollenspel zijn zeker goede opties. Maar ook gezelschapspelletjes kunnen je helpen. Als je weet welke spicy spelletjes er zijn, natuurlijk.

Strippoker

Strippoker

Strippoker

€ 19,99

Niets mis met een goede klassieker. Strippoker is waarschijnlijk het eerste wat bij je opkomt als je aan spicy spelletjes denkt. Misschien heb je het als tiener of student ooit al eens geprobeerd, en trokken jullie de grens op ondergoed. Met je partner ga je nu gewoon lekker all the way. Extra moeilijkheidsgraag: je inhouden naarmate er meer en meer kleren uitgaan.

Wat heb je nodig? Een boek kaarten, pokerchips en veel kleren (of net niet).

De spelregels? In de klassieke variant van strippoker krijgt elke speler een gelijk aantal pokerchips. Pas wanneer een pechvogel al zijn krediet kwijt is, kan hij nieuwe chips kopen met een kledingstuk. Mag er voor jou wat meer vaart achter zitten? Dan speel je gewoon de snelle variant en verliest de loser van elke showdown een stukje stof.

Bestel hier

Party or naughty date night?

Party or naughty date night?

Party or naughty date night?

€ 17,95

Houden jullie van een drankje, een spelletje én een goede portie spice? Dan is dit kaartspel iets voor jullie! Je gaat sowieso een spannende avond tegemoet waarin de kleren snel uitgaan en je gestaag lichter in je hoofd wordt. Wie weet hoe (en waar) dat eindigt...

Wat heb je nodig? Het spel ‘Party or Naughty Date Night’.

De spelregels? Jij of je partner gooit de dobbelsteen waarna er een kaart getrokken wordt. Deze kaart vraagt je een kledingstuk uit te trekken, óf een shotje te nemen. Wie aan het einde van het drankspel de meeste kleding aan heeft, wint. Daarnaast bevat het drankspel 5 what’s next kaarten voor na afloop. Deze mag je volledig zelf invullen!

Bestel hier

Snoepjesspeurtocht

Snoepjesspeurtocht

Snoepjesspeurtocht

Everybody loves candy. Zeker wanneer die suikerzoete lekkernijen verstopt liggen op jouw naakte lichaam en je lief er met zijn/haar/hun mond naar op zoek mag gaan. Extra voordeel: dit spel is helemaal gratis!

Wat heb je nodig? Een blinddoek, een touw of handboeien en een zak van jullie favoriete snoepjes.

De spelregels? Blinddoek je lief en bind zijn/haar/hun handen vast op de rug. Leg daarna tien snoepjes verspreid op je naakte lichaam. Zodra je geblinddoekte partner de tien snoepjes gevonden heeft, draaien jullie de rollen om.

Spicy dices

Spicy dices

Spicy dices

€ 8,95

Wie had gedacht dat je met amper twee dobbelstenen je seksleven een enorme boost kan geven? Het kan wel degelijk, als je weet welke dobbelstenen je moet gebruiken. Ondertussen kan je haast in elke erotica(web)shop spicy dices vinden. Kies welke soort bij je past, van verschillende standjes tot ondeugende plaatsen, en laat je verrassen door het lot.

Wat heb je nodig? Spicy dices, natuurlijk.

De spelregels? Gooi de dobbelsteen, kijk waar je op valt en voer uit wat erop staat. Makkelijk, maar zeker de moeite waard.

Bestel hier

Ultiem Verlangen

Ultiem Verlangen

Ultiem Verlangen

€ 25,37

Ultiem Verlangen is een van de populairste erotische bordspellen wereldwijd. Met honderden sensuele opdracht- en vragenkaartjes ontdekken jullie stapsgewijs waar jullie het warm van krijgen.

Wat heb je nodig? Het bordspel Ultiem Verlangen.

De spelregels? Om de beurt dobbelen jullie naar een nieuw plaatsje op het spelbord, dat steeds symbool staat voor een stoute vraag of een spannende opdracht. Wie eerst aan de finish raakt, wordt die avond extra in de watten gelegd.

Bestel hier

Truth or Dare

Truth or Dare

Truth or Dare

€ 13,88

Nog zo’n spelletje dat je vast nog kent van je jeugd. Alleen moet je in deze versie niet vertellen op wie van de klas je verliefd bent, of een hand gras eten. Deze Truth or Dare is net dat tikkeltje pikanter en speel je met een partner om de temperatuur in de kamer serieus te doen stijgen.

Wat heb je nodig? Het spel Truth or Dare – the couple(s) edition

De spelregels?  Volg de instructies op de speelkaarten en vertel de waarheid of voer een (pikante) opdracht uit. Als dat je lukt, krijg je punten. De speler met de meeste punten op het einde wint!

Bestel hier

Strip Twister

Strip Twister

Strip Twister

Rechtervoet op geel, linkerhand op… kont? Zo zou Strip Twister kunnen eindigen. De ondeugende variant van het hilarische spel zet vroeg of laat iedereen in zijn ondergoed.

Wat heb je nodig? Het befaamde Twister spel, dat je vast nog ergens hebt liggen.

De spelregels? Strip Twister voor dummy’s: Speel een gewoon rondje Twister tot iemand het begeeft. Die persoon trekt dan een kledingstuk uit en begint met wat minder stof aan ronde twee. Strip Twister voor gevorderden: Telkens wanneer de pijl op rood belandt, trekken jullie één kledingstuk uit terwijl je je evenwicht probeert te bewaren. Valt er toch iemand? Dan moet die pechvogel een extra kledingstuk uittrekken.

Monopoly – de spicy editie

Monopoly - de spicy editie

Monopoly – de spicy editie

Iedereen kent Monopoly als de klassieker onder de bordspelen. Maar je hoeft het spel niet altijd volgens de regeltjes te spelen, zeker niet als je met je partner bent. In deze pikante versie in jij namelijk geen huur in de vorm van papieren geld, maar in natura.

Wat heb je nodig? Het bordspel Monopoly.

De spelregels? Het leukste aan dit spel is dat je je pikante regels volledig zelf maakt. Hoeveel geld staat gelijk aan een innige zoen? Moet wie zijn huur niet kan betalen een portie orale seks in ruil geven? Het kan allemaal.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '