Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Dainis Graveris via Unsplash

Elise had voor de eerste keer tantrische seks en wordt nog steeds overladen door emoties als ze eraan terugdenkt.

‘Hij leek zo diep in me te zitten dat zijn penis tot aan mijn hart reikte’

De vogeltjes fluiten, de bijtjes zoemen en mensen denken weer aan stomende seks. Dat is de zomer in een notendop, toch? Althans voor enkele lezeressen toch, die zich hun onvergetelijke seksavontuur tijdens die ene bloedhete zomer nog oh zo levendig herinneren. Elise wordt nog steeds overladen door emoties wanneer ze terugdenkt aan een van haar eerste ervaringen met tantrische seks gedurende die zwoele zomer.

‘De stap naar tantrische seks met mijn levenspartner was voor mij niet zo’n grote drempel. Ik was op dat moment al jaren gedreven bezig met yoga, meditatie en spiritualiteit. Die zoektocht begon ooit grotendeels uit een laag lichaamsbeeld. Het was mijn manier om bewust aan een betere connectie met mijn lichaam en geest te werken. Hoe meer ik mijn weg vond in die wereld, hoe meer ik ook op andere vlakken die connectie wilde opzoeken.

Het was alsof ik helemaal werd ingepakt door de liefde van mijn man en hij mij – figuurlijk – open neukte.

Tantrische seks was zo’n brug naar meer zelfbewustzijn in mijn seksualiteit. Het draaide niet om specifieke technieken of de tantrische trucjes waar websites soms mee uitpakken, maar wel om het idee dat je meer tijd neemt, bewuster met intimiteit omgaat en meer voelt dan denkt tijdens het vrijen. Daar was een van mijn meest openbarende ervaringen met tantra het bewijs van.

Vóór dat moment had ik nooit eerder zo weinig bewogen tijdens seks en tegelijk toch zoveel gevoeld. Het was alsof ik helemaal werd ingepakt door de liefde van mijn man en hij mij – figuurlijk – open neukte. Alle remmingen, alle onzekerheden en alle disconnectie die ik eerder had gevoeld, zijn tijdens die vrijpartij definitief uit mijn lichaam gevloeid. En dat terwijl we eigenlijk niets anders deden dan dicht bij elkaar zijn, op elkaar liggen en in elkaar zijn.

Het was mijn man die boven op me lag, me innig omhelsde en me met zijn gewicht, dat zo perfect over me verspreid was, in het matras duwde. Elk woord dat hij tijdens die vrijpartij tegen me sprak, was weldoordacht en werd uitgesproken op de meest zachte, liefdevolle toon. Op een bepaald moment leek hij zo diep in me te zitten dat zijn penis tot aan mijn hart reikte. Op dat moment zei hij: “Je gloeit aan de binnenkant. Zo zalig. Zo mooi.” Ik ben toen in huilen uitgebarsten. Tranen van pure liefde, puur genot, puur thuiskomen in mijn eigen lichaam.

Daarna trok hij me op mijn knieën. Het ging vanzelf, alsof ik zweefde. Hij sloot me in zijn armen en ik had me nooit eerder zo verbonden gevoeld. Met hem, maar ook met mezelf. Ik ben blijven huilen, hijgen en kreunen tegelijk. Het voelde anders dan alles wat ik ooit al had meegemaakt, en toch gebeurde het gewoon met dezelfde man, in hetzelfde bed. Hoe prachtig. Hoe goddelijk. Ik voelde me één met mijn geliefde, met het leven en met mezelf. Alle vertrouwen van de wereld had ik die zomer. Ik sta nog te trillen op mijn benen als ik er vandaag aan terugdenk.’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '