Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© GETTY

De Super G, het seksstandje dat je vanavond nog moet proberen in bed

Vind je het op z’n hondjes al super opwindend? Dan zul je dit standje geweldig vinden. De Super G is een variant op doggy style, maar dan extra intens.


Je kent ongetwijfeld doggy style, wanneer een van de partners op handen en voeten zit en de andere hem/haar langs achteren penetreert. Wel, de Super G is een variant op dat standje, alleen haalt het je net iets meer uit je comfort zone en geeft het ongetwijfeld extra pit aan je seksleven.

Verbeterde doggy style


De Super G is een positie vergelijkbaar met de klassieke Kamasutra, maar dan met extra sensualiteit. Degene die penetreert zit op zijn knieën met de benen tussen die van zijn/haar partner die op handen en knieën zit. Door zijn benen te kantelen, komt degene die penetreert dichterbij het geslacht van zijn/haar partner. Het voordeel? Diepe penetratie, maar bij vrouwen ook de mogelijkheid om de clitoris te stimuleren.

Bij Super G bevinden de benen van degene die vanachter zit zich dus tussen de benen van de voorste persoon. Kijk maar eens op Google voor een duidelijk voorbeeld 😉

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '