Home Lifestyle 5 nieuwe seksstandjes die je wellicht nog nooit geprobeerd hebt

5 nieuwe seksstandjes die je wellicht nog nooit geprobeerd hebt

Hippe wippen!

Mag het vanavond weleens wat spannender dan 69, doggy style of missionaris? Zelfs als je al alle standjes in de Kama Sutra geprobeerd hebt, zijn hier 5 verrassende seksstandjes om je seksleven een creatieve boost te geven.

1 / 5
Pie in the Sky
Butter Churner
Snow Angel
Hovering Butterfly
Boat Trip
Pie in the Sky
Pie in the Sky

Jammer ladies, dit standje heeft niks met taart te maken. Integendeel… je moet er zelfs best atletisch voor zijn. Stretch vooraf even, je wil echt niet uitleggen aan de dokter hoe je aan die spierscheur komt. Hier ga je: jij ligt op je rug. Je lief pakt je benen op en brengt ze richting je hoofd waardoor je vagina vrijkomt. Hij houdt je benen tegen terwijl hij je beft. Een heerlijke work-out.

Butter Churner
Butter Churner

Jij ligt op je rug en plooit je benen naar je hoofd. Hij zit op je en gaat op en neer – alsof hij squats doet – terwijl zijn penis in en uit je gaat. Bij dit standje kan je in elkaars ogen staren en de rush van bloed naar je hoofd zorgt ervoor dat je orgasme mind-blowing zal zijn. Laat hem chocola in je mond druppen om al je voelsprieten te stimuleren.

Snow Angel
Snow Angel

Je krijgt het vast al koud bij het idee aan een sneeuwengel, maar dit standje is héét, trust us. Het is een missionarishouding met een twist. Jij ligt op je rug. Je vriend ligt met zijn hoofd aan je voeten (waar hij hoort ;-)). Spreid allebei jullie benen terwijl hij in je komt. Jij geeft het ritme aan door zijn billen vast te pakken. Dit standje zal je een heel speciaal gevoel geven. Hallo, orgasme?

Hovering Butterfly
Hovering Butterfly

Je vriend ligt op bed. Jij zit op zijn gezicht en steunt met je handen tegen de muur. Hij pakt je billen stevig vast en bevredigt je oraal. Jij beweegt van voren naar achteren en bepaalt zo het tempo. Een heerlijk extraatje: hij steekt zijn tong uit en houdt die stil terwijl jij er met je clitoris overheen beweegt.

Boat Trip
Boat Trip

Jij zit op je vriend met je benen langs één kant. Dit standje is best hard werken want jij moet de beweging leiden, maar je krijgt er wel veel voor in de plaats. Je clitoris is volledig vrij om gestimuleerd te worden door jezelf of je vriend. Het moment om je vibrator boven te halen? Het is als op de Titanic zitten: even spannend, maar zonder het zinken. Integendeel, jij vaart door een wilde zee van plezier.

© Illustraties: Fatinha Ramos.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.