Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Wie zegt dat voorspel eentonig moet zijn?

5 seksstandjes om orale seks nóg spannender te maken

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Orale seks is leuk, maar wedden dat je het nog leuker kan maken? Deze 5 standjes maken het nóg spannender in bed. Wie zegt dat voorspel eentonig moet zijn?

1. Verboden vrucht

Zij ligt comfortabel neer en trekt haar benen wat op. Hij gaat met zijn hoofd tussen haar benen liggen en verwent haar met zijn tong. Het is belangrijk dat hij niet te snel en direct te werk gaat. Hij verkent daarom eerst met zijn tong, lippen en handen haar lichaam en de omgeving van haar vagina. Dit geeft haar de tijd om opgewonden te geraken. Zij kan hem helpen het juiste ritme te vinden door met haar handen zijn hoofd vast te houden en lichtjes te bewegen. Met draaiende tongbewegingen maakt hij haar helemaal wild.


2. Yin-yang

Is soixante-neuf nog te braaf voor jullie? Dan is yin-yang een uitdagend alternatief. De vrouw ligt op haar rug en trekt haar benen op tot aan haar hoofd. Ze kan haar benen in positie houden door haar enkels of onderbenen vast te houden. De man gaat boven haar zitten met zijn hoofd boven haar billen en kan haar zo makkelijk likken. Zijn penis hangt op deze manier boven haar hoofd. Zo kan ze hem ook pijpen.


3. Liggende specht


De man ligt languit neer terwijl de vrouw boven hem komt zitten. Ze brengt haar vagina tot net boven zijn gezicht. Hij neemt haar bekken vast en likt haar. Zij kan eventueel steun zoeken tegen een muur.

4. Salto mortale

Dit is een van de spannendste orale standjes. De vrouw wordt volledig verwend, al moet ze er wel wat moeite voor doen. Ze gaat eerst op haar rug liggen en lift daarna haar bovenlichaam omhoog. Haar benen laat ze achter haar hoofd kantelen. Met haar handen ondersteunt ze haar rug om het evenwicht te bewaren. Als ze nu haar benen lichtjes spreidt, kan hij haar eerst zachtjes strelen met zijn vingers en vervolgens ook met zijn tong bevredigen.


5. Secretaris

Dit standje is misschien wel wat ruiger dan jullie gewoon zijn. Vooral de man kan hierbij zijn dominante kant oproepen. Zij ligt neer, eventueel met enkele kussens als steun onder haar hoofd. De man gaat op zijn knieën voor haar zitten. Ze kan nu heel gemakkelijk zijn penis in haar mond nemen en hem pijpen. Als ze bereid is de controle volledig op te geven, kan ze hem zelf laten bepalen hoe hard en diep hij stoot in haar mond. In deze positie kan ze ook met haar vingers bij haar vagina, zodat ze zichzelf kan bevredigen.


[td_smart_list_end]

© Beelden: Alice Badusova

Bron: ‘Bucketlist Kamasutra: 69 standjes die je geprobeerd moet hebben’ van M.W. Beau, Van Halewyck, € 17,50


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '