Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Shutterstock

Het percentage mannen dat nooit de hand aan zichzelf slaat, vinden wij eveneens verbazend.

Seksenquête in ‘Telefacts’: één op de drie vrouwen masturbeert nooit

Volgens de seksenquête die het VTM-programma ‘Telefacts’ hield, pleziert een derde van alle Vlaamse vrouwen zichzelf nooit. Eveneens verbazend, als je ’t ons vraagt: 13,8% van de mannen zou nooit de hand aan zichzelf slaan.


 

Masturberen is plezant en gezond. Toch heeft één vrouw op drie in Vlaanderen er geen behoefte aan, of dat beweerden ze toch wanneer hen gevraagd werd de seksenquête van ‘Telefacts’ in te vullen. Maar liefst 34,4% van de ondervraagde vrouwen zegt nooit te masturberen.

Daarnaast werd aan de deelnemers van de enquête die zeiden wel te masturberen gevraagd of ze hierbij speeltjes gebruiken. Een op drie antwoordde hierop positief. Van de vrouwen gaat 90% voor een vibrator, terwijl mannen vooral voor porno (54%) en sekssites (47,7%) opteren. Oh, en 2 op de 100 Vlamingen die gebruikmaken van een speeltje, kiezen voor groenten of fruit.

In de aflevering van ‘Telefacts’ van vanavond gaat men op onderzoek in de wereld van de seksspeeltjes en hulpmiddelen. Meer specifiek wordt de vraag beantwoord: hoe zal seks er in de toekomst uitzien? Seksrobots en virtuele seksbeleving: laat ons zeggen dat het een interessante aflevering wordt.

‘Telefacts’ zie je vanavond om 21u45  op VTM.

Meer over masturbatie:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '