Home LOVE & SEX Masturberen tijdens het werk verhoogt productiviteit
ADVERTENTIE

Masturberen tijdens het werk verhoogt productiviteit

Clitoriskwartiertje!

Belga
Rookpauzes en koffiebreaks zijn zó 2016. Volgens doctor in de psychologie Cliff Arnall is een masturbatiepauze de beste boost voor een productieve werkdag.
ADVERTENTIE

In de Britse krant Metro zegt de psycholoog dat een masturbatiesessie leidt tot minder agressie, een hogere productiviteit en een goed gemoed. Een masturbatiepauze is het ideale middel tegen verveling op het werk, en helpt je je hoofd erbij te houden.'

Maar er zijn ook een paar nadelen, zegt de psycholoog. Zo kan masturberen op het werk leiden tot nogal ongemakkelijke situaties op kantoor (no shit, Sherlock). Soms slaag je er ook niet in om op tijd klaar te komen voor het einde van je middagpauze, waardoor je de rest van de dag gefrustreerd rondloopt.

Last but not least raadt hij werknemers aan om niet te fantaseren over een collega, omdat het snel kan leiden tot ongewenst gedrag. Wat als je die stud van het derde verdiep tegen het lijf loopt wanneer je vijf minuten eerder nog fantaseerde dat hij je stevig nam op het kopieerapparaat? Awkward.

Of je deze manier van pauzeren wil integreren in je werkdag is helemaal aan jou. Masturbatie is niet illlegaal, maar in vele situaties vinden we het toch ongepast om je slang te wurgen / een clitoriskwartiertje te houden (schrap wat niet past). Neem dit carrièreadvies dus met een grove korrel zout.

Of een Kleenex.

Lees ook:

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.