Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

‘Mijn eerste seksdate viel zo goed mee dat het zeker niet de laatste was.’

Mijn eerste keer... met een Tinderdate: Caroline (22) sprong in het onbekende

Je eerste keer vergeet je nooit. En dat geldt eigenlijk voor alle primeurs op seksueel gebied. Vraag dat maar aan deze 12 ondeugende dames die terugblikken op hun eerste experimenten in bed. Vandaag: Caroline (22) had seks met haar Tinderdate.

‘Onlangs heb ik voor het eerst een seksdate gehad met iemand die ik via Tinder leerde kennen. Ik had hem nog nooit gezien, maar het was meteen duidelijk dat we allebei gewoon op zoek waren naar seks. Na twee dagen berichtjes sturen vroeg hij me of ik naar zijn appartement wilde komen. Ik wilde wel, maar was ook een beetje nerveus. Ik had nog maar één foto van zijn gezicht gezien en ik wist eigenlijk nog niets over hem. Het is misschien niet zo verantwoordelijk, maar aan de andere kant trok die spanning me enorm aan.

Ik ben uiteindelijk toch naar hem toe gefietst. Hij opende de deur met de parlofoon. De drie verdiepingen die ik naar boven moest lopen, leken echt eindeloos te duren. Het was moordend spannend. Allerlei gedachten flitsten door mijn hoofd. Wat ben ik toch aan het doen? Moet ik rechtsomkeer maken? Ik had absoluut geen idee wat me te wachten stond. Ach, ik was zo opgewonden van de spanning dat ik uiteindelijk toch maar naar boven ben gegaan.

Toen hij de deur opendeed, zag ik dat zijn looks gelukkig heel goed meevielen, wat voor een seksdate toch eerder belangrijk is. We waren allebei zo opgewonden van de spanning dat we meteen tot de daad zijn overgegaan. De seks was ook echt goed. Mijn eerste seksdate is uiteindelijk zo goed meegevallen dat ik er ondertussen nog eentje heb gehad. En ook die was zeker niet de laatste. Niet weten wie of wat ik ga tegenkomen en wat er gaat gebeuren, blijkt een echte turn-on voor mij.’


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '