Home Lifestyle Mijn eerste keer… op een openbare plaats: Justine (25) en haar vriend...

Mijn eerste keer… op een openbare plaats: Justine (25) en haar vriend konden zich niet langer inhouden

‘We zijn uiteindelijk tussen de maïs van de buren beland.’

Unsplash

Je eerste keer vergeet je nooit. En dat geldt eigenlijk voor alle primeurs op seksueel gebied. Vraag dat maar aan deze 12 ondeugende dames die terugblikken op hun eerste experimenten in bed. Vandaag: Justine (25) en haar vriend gingen buiten op ontdekking.

‘Ondertussen ben ik al vijf jaar samen met mijn vriend. Het is alweer een tijdje geleden, maar ik herinner me onze eerste keer in het openbaar nog goed. De ouders van mijn vriend zijn eerder conservatief, waardoor we het eerste jaar waarin we samen waren, niet alleen naar zijn kamer mochten gaan.

Tijdens de zomervakantie, toen we allebei niet op kot zaten, was dat erg vervelend. We waren nog niet zo lang samen en de nood was hoog. Toen ik op een zomeravond bij hem thuis was, besloten we een wandeling te maken in de landelijke omgeving van zijn huis. Het was mooi weer en we waren niet de enigen die besloten om naar buiten te gaan: het krioelde er van de fietsers en wandelaars. Maar daar trokken we ons niets van aan.

We zijn uiteindelijk tussen de maïs van de buren beland. Ik denk niet dat zijn ouders iets doorhadden toen we weer thuiskwamen.’

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.