Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Inna mykytas via Pexels

Een stomend heet vervolg­ op de erotische roman ‘Rood fruit’.

‘Hij wil dat ik in zijn ogen kijk als ik zijn penis in mijn mond laat glijden’

De redactie

Met hun erotische roman Rood Fruit zorgen onze Happy Ending-auteur Elien Geboers en haar co-auteur Ann Cuyvers (Womeneria.com) ervoor dat het een héél zwoele zomer wordt. Maar omdat je nooit te veel opwinding kan hebben, schrijft Elien speciaal voor Flair negen weken lang een spicy spin-off van het boek.

Deel 5: ‘Het smaakt naar zomer’

Het onweer stopt, maar de storm in ons lichaam is nog maar net begonnen. In het licht van de maan dat door het slaapkamerraam naar binnen valt, kussen we. Teder en liefdevol. De nacht is zelfs zo stil geworden dat ik Pedro’s hart kan horen kloppen.

We zitten op de rand van het bed, in zo’n stevige omhelzing dat onze schaduw op de muur geen twee mensen meer toont, maar een eenheid. Twee samengesmolten lichamen die nu één perfect passend geheel vormen. Pedro legt zijn hand tegen mijn wang en streelt mijn zachte huid. Zijn vingers schuiven op, tot ze verstrengeld raken in mijn haar en ik mijn hoofd in de kom van zijn hand kan laten rusten.

‘Beloof je me dat je me nooit zal achterlaten?’ fluister ik.

‘Ik zweer het op alles wat me lief is’, zucht hij.

Onze lippen vinden elkaar opnieuw, maar dit keer met nog meer passie en verlangen dan daarnet. Alsof we al kussend aan elkaar willen vertellen hoe graag we elkaar zien. Ik voel Pedro’s handen nu naar mijn nek opschuiven. Dan naar mijn schouders, mijn rug, mijn taille. Hij zet zijn vingers stevig in de stof van mijn nachthemdje en zuigt nog één keer extra hard aan mijn onderlip voor hij zijn lippen loswrikt en het hemdje met één wilde ruk naar ­boven over mijn hoofd trekt. Ik werk gewillig mee.

Nog voor ik de kans krijg om ook mijn deel van het werk te doen en Pedro op zijn beurt uit zijn kleren te helpen, heeft hij die zelf al uitgetrokken en ergens achter hem op de grond laten vallen. Hij duikt terug op het bed en trekt me zo stevig tegen zich aan dat onze huiden bijna ­vacuümtrekken. De warmte van zijn lichaam voelt als een overstroming van genot. Er is helemaal geen haast of druk bij, maar toch kan ik niet wachten. Het is aanvallen of ­versmachten van verlangen.

Maar opnieuw is Pedro me voor. Met het gewicht van zijn lichaam duwt hij me achteruit, tot ik op mijn rug op de matras tuimel. Hij leunt over me heen en drukt zijn lippen tegen mijn hals. Vervolgens laat hij ze centimeter per centimeter naar beneden zakken, alsof hij er absoluut zeker van wil zijn dat hij geen enkel plekje op zijn route naar ­beneden zal overslaan. Als hij ter hoogte van mijn navel is beland, blaast hij erin. Een pluisje dartelt vrolijk door de lucht. Dan legt hij zijn hoofd te rusten op mijn onderbuik en plaatst hij een hand aan de binnenkant van mijn dijen. Met de tippen van zijn vingers begint hij ze te bespelen. Langs rechts naar beneden, langs links weer omhoog en terug.

Bij elke streelcyclus komen zijn vingers net iets dichter in de buurt van mijn kutje, tot ze na een keer of vijf op en neer strijken rakelings langs mijn schaamlippen bewegen. Alleen al het zachte briesje dat wél mijn fluweelzachte poesje raakt, is genoeg om het te laten spinnen van plezier. Ik zucht. En kroel. En snak naar nog veel meer.

Bij de volgende ronde is het gelukkig helemaal prijs. Zijn vingertopje streelt heel kort dwars langs mijn vulva. Het voelt op slag tien graden warmer in de kamer en ik hoef niet meer door het raam te kijken om sterretjes te zien. Ook Pedro’s ogen fonkelen.

‘Nog, schatje, nog een beetje meer’, smeek ik zachtjes.

Hij maakt een diep, brommend geluid, kijkt op in mijn richting en stopt dan zijn wijsvinger in zijn mond. Als hij hem er weer uit haalt, draait hij er nog een cirkeltje rond met zijn tong en beweegt hem dan tergend traag naar beneden in de richting van mijn kruis. Zijn vinger zweeft nu vlak boven mijn clitoris. Wat een marteling. Ik voel hoe mijn kutje hem met een zuigende kracht dichterbij ­probeert te lokken en…

‘Oooh, ja!’

Gelukt.

Mijn gekke bedtrekje

Pedro’s vochtige vingertopje landt heel subtiel op het knopje van mijn clitoris en blijft daar even roerloos staan. Niet dat dat het minder opwindend maakt, want het lijkt wel alsof zijn vinger geladen is met elektriciteit en hij die met volle kracht afvuurt op mijn clit. Een stoot van verrukking, opwinding, verlangen, begeerte en alle andere hemelse dingen die je maar kan opnoemen giert door mijn lijf. Ik grijp naar wat ik als eerste te pakken kan krijgen – de dons, blijkbaar – en knijp er zo hard in als ik kan, in een poging om het overschot aan spanning dat zich heeft opgebouwd in mijn lijf, weg te werken. Tevergeefs.

Ik zet mijn vingers dan maar in Pedro’s huid, ter hoogte van zijn schouders, en duw mijn nagels diep in zijn vel. Hij gromt als een beest. Dat heeft natuurlijk met­een het averechtse effect. Mijn lichaam laadt alleen maar harder op en het enige wat ik nog kan doen om mezelf te temperen, is beginnen neuriën. Pedro grinnikt. Hij kent dat gekke bedtrekje van mij maar al te goed.Mijn gekke bedtrekje

Zijn intussen nog veel vochtiger geworden vinger strijkt langs de buitenkant van mijn schaamlippen naar beneden. Ik voel het nat gewoon uit mijn vagina vloeien. Hij ook. Hij sopt er zijn vinger een paar keer in en begint dan aan de weg terug naar boven, dit keer tussen mijn binnenste schaamlippen. Het voelt eigenlijk net iets té intens, maar ik laat hem toch begaan. Als hij zijn vinger weer op mijn clitoris legt, dit keer net iets steviger, ben ik blij met die beslissing. Want God, wat voelt dit geil.

Hij tilt zijn vinger ritmisch op en neer, en hij maakt mijn clit al tokkelend nog alerter. Nog gevoeliger. Nog meer gezwollen ook. Die is nu zelfs zo groot geworden dat Pedro besluit dat één vinger niet langer voldoende is. Hij perst zijn middelvinger tegen zijn wijsvinger aan en gebruikt ze simultaan om cirkeltjes over mijn knopje te draaien. Het lijkt wel alsof het op elk moment zou kunnen ontploffen.

Mijn geneurie verandert langzaam in een eerder dierlijk gejammer. Hoe luider dat klinkt, hoe intenser Pedro me begint te vingeren. Zijn vingers maken geen perfecte cirkeltjes meer, maar gaan nu op en neer en heen en weer in alle richtingen. Ik vind het heerlijk, en toch wil ik me nog niet laten gaan. Als ik dat wel zou doen, zou dit moment nog hoogstens een minuutje of twee duren en zou ik het komende halfuur spijt hebben dat ik het niet nog net wat langer had gerekt. Ik leg daarom mijn hand liefdevol op de zijne, slaak een zucht die me moet helpen om door te zetten, en hef tegen mijn instinct in Pedro’s hand omhoog. Ik geef hem de tijd niet om daar verward over te zijn.

Cupido’s pijl

Met alle kracht die zich verzameld heeft in mijn lichaam, draai ik de rollen om. Ik duw hem een kwartslag opzij, pin zijn ene arm tegen de matras en duik zonder aarzelen over hem heen in de richting van zijn kruis. Geen milliseconde wijk ik af van mijn doel. Mijn tong lijkt wel een pijl, afgeschoten door de boog van Cupido. Met het tipje ervan strijk ik langs het gleufje in zijn eikel. Een sliertje geil bengelt tussen mijn tong en zijn penis. Ik lik het verder op. Het smaakt zilt en naar zomer.

Ik lik opnieuw in de hoop om nog meer van dat lekkers te proeven, maar word er te geil van en neem dan maar meteen zijn hele lolly in mijn mond. Zijn diepe kreun klinkt oorverdovend luid in de stilte van de nacht. Terwijl ik mijn lippen langzaam langs zijn schacht op en neer laat glijden, leg ik mijn hand tegen zijn bekken. Mijn duim, wijs- en middenvinger wentel ik om de basis van zijn stijve. Met mijn pink probeer ik zijn ballen te kietelen. Adrenaline stroomt door mijn aderen, en ook in zijn penis lijkt er heel wat op te borrelen. Ik voel hem bonzen, ­zwellen en groeien tussen mijn vingers.

Ik laat zijn penis voorzichtig uit mijn mond floepen. Met mijn vingers blijf ik de basis kneden, met mijn tong lik ik eerst de hele lengte van zijn schacht en begin ik er daarna cirkeltjes om te draaien. Pedro schuift zijn vingers in mijn haardos en brengt ze samen in een bijna-paardenstaart. Zachtjes trekt hij eraan, zodat ik mijn hoofd wel een stukje moet optillen. Hij hoeft niet eens te zeggen waarom hij dat doet, dat weet ik zo: hij wil dat ik in zijn ogen kijk als ik zijn penis weer in mijn mond laat glijden. Ik geef hem met plezier wat hij wil. Ik heb geen idee wie er het geilst van wordt als onze blikken kruisen, maar geen van ons tweeën zou erom rouwen om zilver te pakken.

Dit keer laat ik zijn stijve nog een paar centimeter dieper in mijn mond glijden, tot het topje van zijn pik flirt met mijn keelgat en het gekriebel me bijna nekt. Ik veer weer omhoog met mijn hoofd, maar ga even snel weer voor een nieuw record. Het kost me moeite om me niet te verslikken in het voorvocht dat uit Pedro’s penis gutst.

‘Oh, Marisa. Oh, mijn goddelijke Marisa’, kermt Pedro.

Zijn ogen rollen bijna uit hun kassen van genot. Ik murmel wat, met mijn mond nog vol ­penis, en schuif dan nog een allerlaatste centimeter verder op. Het scheelt geen haar of ik slik zijn stijve in.

‘Oh, fuck!’ roept hij. ‘Nee!’ brult hij, en hij veert ongecontroleerd recht van de matras. Ik kan mijn hoofd maar net op tijd een beetje achteruit bewegen. En voor ik het goed en wel besef, vlieg ik als een lappenpop in Pedro’s armen door de lucht, om op mijn rug op het matras te landen, met zijn gloeiende, bonzende lijf zwevend boven me. Hij kijkt me aan, strijkt met zijn warme tong tussen het dal van mijn uit elkaar gevallen borsten en duwt zijn penis dan in één vlotte beweging bij mij naar binnen. Het duurt vast maar een nanoseconde, maar het lijkt alsof de wereld een eeuwigheid stil blijft staan.

Volgende week lees je het vervolg van de negendelige reeks.

Nog meer genieten, fantaseren en wegdromen?

Nog meer genieten, fantaseren en wegdromen?

Nog meer genieten, fantaseren en wegdromen?

€ 22  –  Ann Cuyvers en Elien Geboers

Bestel de erotische roman ‘Rood fruit’.

SHOP HIER

Tekst: Elien Geboers

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '