Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Iam_os via Unsplash

Je vindt ‘m deze week mét glijmiddel bij je Flair!

7 gegronde redenen om onze Flairvibrator nú in huis te halen

Yes, deze week is het ein-de-lijk weer zover: je vindt onze felbegeerde vibrator bij je Flair. Waarom je in godsnaam een trillend vriendje in je nachtkastje moet leggen? Waar zullen we beginnen? We begrijpen het, je hebt toch nog een duwtje in de rug nodig om met jouw favoriete magazine mét vibrator aan de kassa te gaan staan. Daarom zochten wij naar zeven wel heel goede redenen om ‘m vliegensvlug in te slaan, want op is op!

Poezelen, soloseks, zelfliefde en zelfbe­vrediging. Het zijn maar een paar synoniemen die benadrukken waar het echt om gaat: van jezelf houden en genieten. Om masturberen naar een hoger niveau te tillen, kan je deze week onze compacte vibrator in huis halen. Wil je het wel, maar houdt iets anders je tegen? Weet dan dat masturberen goed voor je is. En wel om deze zeven goede redenen!

Masturberen = een band scheppen met je lichaam

We’re all about body positivity, in al zijn vormen en gedaantes. Je eigen lichaam beter leren kennen en leren beminnen is een cadeau dat iedere vrouw zichzelf zou moeten gunnen. Je lichaam is geweldig, aan de buiten- én binnenkant. Het is mooi, het kan fantastische dingen en het is helemaal van jou. Het is jouw goed recht om ermee te doen wat je wil, ervan te houden en ervan te genieten.

Masturberen = ontspannen

Tijdens het masturberen, krijgt je li­chaam een shot endorfine. Dat is een hormoon dat je ontspannen en gelukkig maakt. Tegelijk daalt je bloeddruk. Samen zorgt dat ervoor dat jij zowel fysiek als mentaal heerlijk relaxed bent en de stress van de dag achter je kan laten.

Flairvibrator

Masturberen = makkelijker klaarkomen

Wat je zelf doet, doe je (vaak) beter. Het is niet meer dan normaal dat je makkelijker klaarkomt tijdens soloseks, en al zeker met een hulpstukje. Jij kent tenslotte je lichaam het best, weet wat goed voelt en kent de triggers die je nodig hebt om een hoogtepunt te bereiken. Maar er is nog meer goed nieuws. Vaker masturberen verhoogt ook de kans op een orgasme mét je partner. Doordat jij je lichaam en trig­gers beter leert kennen, kan je ook je partner beter begeleiden tijdens het voorspel of seks. Bovendien worden je bekkenbodemspieren sterker naarmate je vaker klaarkomt. En sterke bekken­bodemspieren helpen je op hun beurt makkelijker en intenser klaar te komen. Een vicieuze cirkel waar jij dus heel graag in wil terechtkomen.

Masturberen = je bloedsomloop verbeteren

Hoewel genot voor ons de voornaamste reden blijft om te masturberen, is het mooi meegenomen dat ook je gezond­heid er baat bij heeft. Terwijl je mastur­beert, gaat je hartslag de hoogte in. Daardoor wordt het bloed beter door je lichaam gepompt en verwijden je bloedvaten. Dat is goed voor je fysieke gezondheid, maar ook voor je brein. Een betere bloedsomloop betekent immers meer focus en alertheid. Kortom: win­win!

Masturberen = beter slapen

Masturberen is natuurlijk geen wonder­middel tegen ernstige slaapstoornissen, maar wanneer je een keertje moeilijker inslaapt, kan het precies datgene zijn wat je nodig hebt. Omdat het bed vaak de populairste plek is voor soloseks en je er zo heerlijk van kan ontspannen, dommel je daarna haast vanzelf in. Bovendien heeft onderzoek aangetoond dat masturberen voor het slapengaan ook kan helpen om vaster en dieper te slapen.

Masturberen = een beter humeur

Naast endorfine komt er ook dopa­mine vrij in je lichaam wanneer je masturbeert. Dat hormoon heeft de treffende bijnaam ‘gelukshormoon’ en die naam spreekt voor zich: van dopamine word je blij. Masturberen (en klaarkomen) maakt je simpelweg gelukkiger.

Masturberen = je grenzen afbakenen én leren verleggen

Zoals we al zeiden, leer je door het masturberen een band met je lichaam te scheppen. Dat zorgt ervoor dat je leert aanvoelen wat je (niet) prettig vindt en helpt je om je grenzen te verleggen. Nog nooit eerder een vibrator durven te gebruiken? Dan is het deze week misschien wel de uitgelezen kans om ook dat een kans te geven.

Flairvibrator

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '