Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

3 manieren om met glijmiddel je seksleven op te krikken

Jij dacht dat glijmiddel alleen van pas kwam bij vaginale droogte? Mispoes (pun intended)! De gel op waterbasis is veel effectiever dan je misschien wel dacht om je seksleven een boost te geven.


De belangrijkste rol van glijmiddel is om de intieme slijmvliezen te bevochtigen en te hydrateren. Dat voorkomt ruwe en pijnlijke wrijvingen op het moment van penetratie. Maar er zijn ook een heleboel andere manieren waarop je de gel kan gebruiken om je genot te vergroten. Wij sommen ze met plezier op!

Glijmiddel tijdens soloseks


Nee, glijmiddel is niet alleen gemaakt voor seks tussen twee personen. Een beetje gel op je vingertoppen en je bent vertrokken voor een heerlijke sessie soloseks. Je clitoris, G-spot, schaamlippen, borsten... Het glijmiddel maakt je bewegingen vloeiend en stimuleert je intieme delen net dat tikkeltje extra.

Stop het in je tas ‘voor het geval dat’


Zin in een vluggertje in de lift of op het toilet (zo cliché, maar who cares)? Perfect, dan heb je vanaf nu gewoon glijmiddel in je tas zitten en kan je rechtstreeks overgaan tot de hoofdact. Tijdwinst wanneer de drang het hoogst is. Bedank ons later maar!

Integreer glijmiddel in je voorspel


Wil je dat je partner je clitoris op de juiste manier stimuleert? Doe dan een beetje glijmiddel op zijn vingertoppen en leid hem/haar naar de pleasure zone. De gel maakt het meteen een pak aangenamer. Je moet je niet druk maken als je niet meteen nat wordt (we weten allemaal hoe pijnlijk dat kan worden). Je kunt volop genieten van het vingerspel van je geliefde. Bonus: er zijn ook verwarmende gels, die de sensatie nog meer kunnen verhogen. Just sayin’...

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '