Home Lifestyle 6 sexy date-ideetjes voor een stomende avond

6 sexy date-ideetjes voor een stomende avond

Spice things up!

Sexy date-ideetjes
© Getty

Cinema, diner bij kaarslicht… Been there, done that. Deze sexy date-ideetjes zijn een tikje stouter. Of je nu al jaren een relatie hebt of net aan het daten bent met de man van je dromen: probeer ze uit en beleef de avond van je leven.

Feeling hot, hot, hot

Jep, je geeft jezelf he-le-maal bloot. En hoogstwaarschijnlijk blijft het dan niet bij een onschuldige douche. Maar wat is er sexier dan een heet stortbad? Get clean of moeten we get dirty zeggen? De beste seksstandjes voor onder de douche? Wij delen ze maar al te graag!

Fifty Shades of Sexy

Kijk samen naar een zinnenprikkelende film à la ‘Fifty Shades of Grey’. Misschien is dat een tikje awkward in het begin – zeker met die blos op je kaken – maar daarna doen jullie wellicht zelf van Christian Grey en Anastasia Steele. Geen fan van de trilogie? Hier zijn 9 stomende series op Netflix om je porno te vervangen.

Sexual healing

Heeft hij stramme spieren van het sporten? Vertel hem dat je hem wel wil masseren. Steek een kaars aan, neem wat massageolie bij de hand en laat je handen over zijn lichaam glijden. Begin onschuldig bij die stramme schouder, durvers kunnen een tikje verdergaan. In 6 stappen naar de perfecte erotische massage? Dat doe je zo!

Ga samen sporten

Ga een lesje bikramyoga volgen. Want geef toe: hem shirtless zien zweten, is beter dan jouw stoutste dromen. Je moet je er natuurlijk wel bij neerleggen dat jij ook staat te zweten als een rund. Trek je mooiste sportbeha aan en flaunt those abs. Geen fan van yoga? Hier zijn 11 andere sporten die je samen met je lief kan doen.

Love is sweet

Maak samen een dessertje om het nadien zelf op te eten. Creëer jullie eigen ‘Lady en de Vagebond’-momentje: dop een aardbei in chocolade en stop die in z’n mond. Nog meer inspiratie? De lekkerste zoete receptjes vind je ongetwijfeld bij onze Zondigdag.

We spelen een (stout) spel vanavond

Daag elkaar uit voor een rondje strippoker of een spelletje ‘Waarheid, Durven of Doen‘. Trek je stoutste schoenen aan als het jouw beurt is en vraag bij de ronde ‘Durven’ bijvoorbeeld ‘Durf jij een meisje te kussen op date?’. Succes gegarandeerd. Mag het wat pikanter? Dan zijn deze erotische spelletjes ongetwijfeld iets voor jullie.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.