Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Shutterstock

En we tellen de slaapkamer eens niet mee!

Dit zijn de 7 populairste plaatsen in huis voor seks

Annelies Hart

Natuurlijk is een bed het comfortabelste als het op een leuke vrijpartij aankomt, maar soms overvalt de goesting je nu eenmaal op een andere plek in het huis. Of wil je gewoon eens andere oorden verkennen. House Method deed een onderzoek bij meer dan 1000 koppels en probeerde zo te achterhalen welke plekjes in het huis het meest geliefd waren om van de grond te gaan.

Woonkamer

Is dit echt een verrassing? 96 % van de respondenten zei al seks te hebben gehad in de living! Uiteindelijk is het verschil met de slaapkamer niet zo groot, want ook in de zetel lig je vaak met jullie twee te chillen. De ideale plaats dus om te vrijen.

Badkamer

De logische tweede plaats is dan natuurlijk weggelegd voor de badkamer, met 82 % die er graag van jetje geven. Stomende doucheseks of lepeltje lepeltje in bad: het kan allemaal. Rechtopstaand tegenover de spiegel is anders ook niet slecht, als je ook visueel wil kunnen meegenieten. Pas wel op voor uitglijden: een tripje naar de eerste hulp is geen leuk naspel.

Logeerkamer

Spreekt voor zich, niet? Je krijgt een ander decor, maar hetzelfde comfort. Daarom ging 65 % al van de grond in de logeerkamer.

Keuken

Is het de meeste hygiënische plek om seks te hebben? Waarschijnlijk niet. Maar geef toe dat er niets zo opwindend is als een keukenaanrecht of -tafel. 57 % van de 1000 mensen deed weleens meer dan koken in de keuken en daar kunnen we ons volledig in vinden.

Trap

Er zit dan toch nog een verrassing in deze lijst! Maar liefst 35 % van de mensen die deelnamen aan het onderzoek, gaf aan al eens seks te hebben op de trap. Comfortabel lijkt het ons op het eerste gezicht niet, maar spannend en spontaan des te meer.

Waskamer/berging

Heb jij een berging waar je wasmachine en/of droogkast in staat? Dan is de kans groot dat die plek je aantrekt om een stoeiende vrijpartij te beleven. Zie het als de perfecte manier om het wachten op je was aangenaam te maken. De trillingen van een wasmachine kunnen veel lawaai maken, maar wij kunnen ook wel een paar leukere functies bedenken. 33 % van de respondenten dacht daar hetzelfde over.

Tuin

We sluiten de lijst af met een iets meer gedurfde plek: de tuin. Als jij een tuin hebt die volledig is afgesloten voor pottenkijkers, voelt het misschien als heel braaf. Als je droomt van seks in de buitenlucht, maar een openbare plek nog net iets te hoog gegrepen is, komt je tuin perfect van pas. 25 % rollebolt al eens graag door het gras.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '