Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Shutterstock

Dit zijn de 7 populairste plaatsen voor seks buiten de slaapkamer

Het bed is niet de enige plaats voor een goede vrijpartij; wie wat avontuurlijker is, zoekt al eens andere hete plekken op. De Britse seksshop Lovehoney deed onderzoek naar de populairste plekken om seks te hebben buiten de slaapkamer en we moeten zeggen, die zijn soms wel wat verrassend...

1. Douche

Niet zo verrassend om de douche op nummer 1 te vinden. Maar liefst 92% van de koppels die deelnamen aan het onderzoek hebben hun vrijpartij naar de douche verhuist.

 

2. Bad

Op nummer twee – we blijven in de badkamer – staat het bad. Maar liefst 89% van de deelnemende koppels heeft hier wel eens seks gehad.

 

3. Zetel

Op de derde plaats vinden we de zetel. Niet zo'n rare plaats om seks te hebben, want de sofa is natuurlijk lekker comfy en uitermate geschikt voor de vrouw on top.

 

4. Keukentafel

Ja hoor, er wordt vaak mee gelachen, maar ook de keukentafel is een geliefde plek. Nog wel even een doekje erover voor je ‘m weer dekt voor het ontbijt.

 

5. Tuin

Tikkie exhibitionistisch, maar de vijfde plek in de ranglijst is voor de tuin. Meer dan de helft (58%) van de koppels zet weleens de bloemetjes buiten.

 

6. Auto

Op de zesde plaats staat de auto, al dan niet geïnspireerd door de beroemde scène van de Titanic. Iets meer dan de helft van de koppels had hier seks.

 

via GIPHY

 

7. Trap

Logistiek een ramp, maar blijkbaar ook een uitdaging want maar liefst 47% van de koppels heeft ’t wel eens op de trap gedaan.

 

Tekst: Janouk Vermaas

 

Lees ook:

Partner Content

' ' ' '